maanantai 8. joulukuuta 2014

elän täysillä hetkessä matkalla nauttien retkestä


Sataa ja on harmaata, ihan oikeesti koska joulukuut muuttui tälläisiksi ankeiksi? Ei aleta sitä murehtimaan sen enempää vaikka kyllä tuo nyt vähän tuppaa latistamaan fiilistä..! Aamulla kävi semmoinen puhallus kun menin ennen seitsemää talliin, tuntui siltä että meinasin lähteä lentoon siinä samassa. 

Kelit eivät tosiaankaan suosi maneesittomia ihmisiä, yleensä en maneesiin kaipaa, mutta tänään tuli fiilis et maneesi ois ihan jees siinä kun jäätävässä tuulessa ja sateessa tein tallihommia.
Rami on liikkunut taluttaen, liinassa sekä selässä tuli käytyä eilen. Jätkä tarjosi kyllä semmoiset pukit ettei tosikaan, tiennyt pitäiskö nauraa vai suuttua siitä. Samaa teki juoksuttaessa. Hyppi ja pukitteli, vinkui kuin vinkulelu konsanaan. Kyllä sillä on kaikki muumit lähestulkoon laaksossa, muutama taitaa vaan uupua. Muuten oli oikein kiva ratsastaa vaikka ottikin aikamoista kipinää ihan kaikesta mistä vaan keksi ottaa. 

Lauantaille on sovittu valmennus eli meille tulee vieraileva tähti pitämään valmennusta ja jännittää kieltämättä mitä hän sanoo Ramista ! Valmentajanikaan ei osannut yhtään sanoa hänen mielipidettään lämpöisiä kohtaan joten sittenhän se selviää. Toivottavasti saan taas oman selän kondikseen ennen sitä, oikea puoli on alaselästä edelleen vähän jumissa ja sieltä heijastuu kipua läpi oikean jalan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti