lauantai 4. lokakuuta 2014

sust paistaa luonnollisuus, molemminpuolista, arvostus ja uskollisuus

Aamu alkoi oikeen masentavalla harmaudella ja vesisateella. Aamutalliin kiltisti hoitamaan kundit jonka jälkeen peitto kutsui houkuttelevasti takaisin nukkumaan ja laiskottelemaan. Nytkin katson street dance 1:stä. Mua jotenkin niin kiehtoo nämä tanssileffat ja toi kehonhallinta ihan mielettömästi.  No mutta hei se ei tainnut olla tärkein asia?

Torstaina ratsastin Ramin sänkkärillä sillä tuloksella että hukattiin toinen etukenkä peltoon. Onneksi meillä kuitenkin sopivan pehmeät pohjat niin kavio ei pääse kulumaan ja muutenkin Ramilla on kaviot vahvistuneet joten se kestää olla ilman etukenkää jonkun aikaa kunnes saan kengittäjän.


Aam itse ratsastus meni ihan keskiverrosti. Rami yritti puskea ulkopohjetta vastaan ja olla välittämättä pidätteistä. Isompi pidäte tehosi kun muuttui kuuroksia. Ratsastin paljon siirtymiä ja halusin hyviä pysähdyksiä mistä tavoitteena oli lähteä napakasti liikkeelle ilman että pää nousee ylös. Mentiin paljon suunnanmuutoksia täyskaarron merkeissä, Rami pääsi valumaan liikaa ulos vähän väliä kun ei noteeraanut ulkopohjetta, napakka muistutus asiasta niin alkoi se ulkopohkeenkin kuuntelu. Lisää siirtymiä, ravilävistäjiä tempoa vaihdellen ja lopuksi kumpaankin suuntaan laukat ja lävistäjälle laukassa mikä on Ramille hirmuisen vaikeaa kun se rikkoo jossakin välissä raville. Ollaan kyllä treenattu tosi vähän lävistäjiä mutta kehuin kun saatiin askel tai kaksi enemmän laukkaa lävistäjälle mitä normaalisti. Loppuravit kevennellen pitkällä kaulalla jonka jälkeen hyvät loppukäynnit.

Eilen Rami sai vapaapäivän vaikka olin suunnitellut ratsastavani. Lähdettiin kuitenkin tallin omistajan kanssa Lahteen ostoksille, lähtö venyi enemmän mitä ajattelin ja kun kotona oltiin vasta ysin jälkeen tehtiin suoraan iltatalli jonka jälkeen kotiin kymmenen korvilla. Pyörittiin puuilo, kärkkäinen ja kodin terra läpi etsien tallille viimeisiä tavaroita mitä tarvitaan. Illan kruunasi hesemättö! Oli ihan super hauskaa jälleen kerran, sai ainakin nauraa luvattoman paljon.


Tänään liinan päässä riekkui muuan villihevonen karatepotkujen sekä saksihyppyjen kera. Ainahan se on tiedetty ettei pitkäkorvalla ole ihan kaikki muumit laaksossa. Otti kyllä semmoista kipinää ettei tosikaan. Laukkaa saatiin tänään liinassa kiitettävän paljon alle, lähes puolet ajasta Rami laukkaili kumpaankin suuntaan, aluksi kaatui sisäänpäin kaarteissa, mutta loppupuolella kaatumiset väheni selkeästi. Laukat nousivat aluksi pienen raipalla avustuksen kera, lopussa riitti pelkkä sana ja omaan reiteen taputus. Sivuohjat roikkuivat löysänä siinä mukana ja Rami sai itse valita muodon missä kulkee. Loppukäynnit taluttelin sänkkärillä mikä on sateiden jälkeen hiukan liukas.

Tilasin vielä puolenyön aikaan itselleni vaatteita. Kiesus se on jo oikeasti harvinaista jos tilaan itselleni vaatteita. Viimeksi tilasin loppuvuodesta kolme paitaa ja nyt tilasin pari mekkoa, topin ja neuleen. Harvinaista että raaskin tilata itselleni jotain ns. vähän parempaa muuten vain. Kun kaupoista ei löydy mitään mieleistä on pakko etsiä verkkokauppojen kautta. Nyt kokeilin Jeans.fi sivustoa kun sieltä löysin kaikkea kivaa ja no katsotaan miten käy.

Tänä aamuna raaskin lopultakin tilata myös Ramille uudet suojat eteen ja taakse sekä teemaan sopivat putsit. Eli nyt ne supersöpöt kruunusuojat on tulossa! Niitä odotellessa ;) Tallilla tulen käymään tänään vielä kertaalleen ja huomenna suuntaan katsomaan estekisoja. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti