perjantai 24. lokakuuta 2014

Perinteinen HIHS huuma

Kuinka moni on menossa/on jo ollut Horse Showssa? Mitä löysitte?

Vaikka tänä vuonna et mennytkään katsomaan itse ohjelmaa, mutta sen sijaan suuntasin matkani expoon ostoksille. Alunperin ei ollut edes tarkoitus mennä sinnekään, mutta kun kaverini voitti ilmaislipun niin päätin sitten lähteä kaveriksi. Enkä kyllä kadu että lähdin, sillä tein joitakin hyviä ostoksia vaikka lompakko anoi armoa jo heti alkumetreillä. 

Totta puhuen tuo expo lippu oli aivan loistava idea. Pääsi kumminkin shoppailemaan vaikka ei ostanut näytöslippua, aivan loistava homma kyllä. Tarjouksia oli omaan makuuni kivasti ja expossa jaksoi pyöriä pitkän aikaa. Harmittelin sitä et vitsi jos sais yhen päivän ajan tuhlata rahaa ihan niin paljo ku haluu niin olisin varmaan ostanu koko paikan ihan tyhjäks siin vaihees. Moni kiva tavara jäi ostamatta kun yritin rajoittaa ostoksia. Ajatuksella vain hyödylliset mitä oikeesti tarvin. 


Haha pakko myöntää et ihan alussa mulla oli niiin blondi olo! Eka ei löydetty expoa ja kun lopulta löydettiin teltalle niin jouduttiin vielä lähteä etsimään lipunmyyntiä. Kunnes pienen kysynnän jälkeen sekin jopa löytyi. Vähän ehkä hävetti hetken aikaa ........ Landepaukku cityssä! 
Kyllä siinä oli hetken ihmeissään että jaa minne suuntaan lähdetään. Väkeä oli ihan kiitettävästi ja tuttujakin bloggaajia näkyi jokunen sekä muita tuttuja. Maailma on yllättävän pieni.


Tässä on Ramin ostokset! Eskadronin kouluhuopa, niitähän ei siis koskaan ole liikaa ja kun hinta oli vain 29 € se oli aivan pakko ostaa. Ensiksi kuitenkin bongasin nuo ihanat supersöpöt karvasuojat! Hansbo merkkiset mitä katsoin viikolla yhdessä liikkeessä niin nyt maksoivat vain 29 € pari ja eteen ja taakse oli sitten pakko ostaa. Yritin etsiä vielä putseja ruskeina, mutta ei löytynyt. Ihan huippu löydöt kuitenkin. Vähän tuollaiset ns. paremmat suojat esimerkiksi valmennuksiin ja jos saa joskus taas kuvaajan paikalle niin ai että. Nyt Ramilla on kahdet uudet edustussuojat kun uudet estesuojatkin tulivat!

Horzen karvariimu kokoluokkaa cob, kyllä Ramilla on toisaalta pieni pää. 7 € niin se vain tarttui mukaan ihan vahingossa. Sitten on tuommoinen pieni pullo, se on E-vitamiinia nestemäisessä muodossa. Keskiviikkona tullut tehtaasta ulos joten aivan uusi tuote. Ehdottomasti aion kokkeilla kun on vielä luonnonmukaista. 
Ja ah tuo kyltti! Nauroin kun näin sen, kuvaa niiin meidän poikia tallilla ettei tosikaan. Laitoin vielä tallin omistajalle kuvan tuosta ja vastauksena "So true!". Aivan mainio.

Itselleni bongasin pari juttua mitä olenkin kaipaillut jonkun aikaa. HV Pololla oli älyttömän hyvät tarjoukset kengistä, -50% ja kokoja löytyi vielä omaan tassuun. Väri vähän aluksi mietitytti, mutta loppupeleissä tosi kivan väriset, suoraan sanottuna päheet kengät! Eipähän jalat ainakaan palele kun näillä porskuttaa menemään ja kivaa on se, että niissä on vähän vartta ja korkoa niin pystyy hyvin ratsastamaan (tänään testasin). Ihan super löytö.


Horzen teltasta löytyi riimun lisäksi topppatakki itelleni. Väri viehätti ja karvahuppu teki siitä vielä kivemman. Sovitin takkia ja päätös oli siinä että tää lähtee mukaan! Hinta oli päälle 30 € joten ihme ja kumma raaskin ostaa sen vaikka takkia ei toisaalta ollut tarkoitus ostaa. 


Mites muuten. Ramin selässä olen käynyt valmennuksen jälkeen kaksi kertaa, koska eilen kaverini meni Ramilla. Keskiviikkona Rami oli vähän rasittava ratsastaa kun mentiin ekaa kertaa kentällä pimeällä niin, että valot olivat päällä. Saatiin kuitenkin älyttömän hyvä laukka oikeaan kierrokseen mikä kruunasi kaiken!

Tänään ei ollut sitten edes mitenkään hohdokas päivä Ramin kanssa, se oli aivan karsea ratsastaa. Kova tuuli niin jätkä oli semmoinen turhan pörheä, kyttäsi kaiken ja pelkäsi kaikkea ja kompuroi kun pää pyöri pöllön tavoin sinne ja tänne. Kävin kentällä vähän työstämässä tuloksetta ja sain ainoastaan huonon fiiliksen kun Rami sinkoili eikä kuunnellut yhtään. Yritin keksiä koko ajan tehtävää ettei olisi kerinnyt kyttäämään mitään, eikä se edes auttanut. Suutuin ihan tosissani ja lopulta laskin kymmeneen ja odotin että Rami myötää niskasta kun seistään paikallaan jonka jälkeen lopetin koko homman. Miks mä en koskaan opi et kun tuulee kovaa niin pitäisi jättää ratsastus väliin? Ehkä joku päivä.....

Voi apua kello näyttää varttia yli kymmentä, vielä pitäisi tehdä muutama homma jonka jälkeen nukkumaan ja aamulla talliin. Juuri tulin iltatallista ja näin muutes söpön lyllertävän mäyrän. Ompa ne hauskan näköisiä otuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti