sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Mul on se mitä etit joten häivytään heti

Ihanaa vihdoinkin kotona ja ehtii hetken aikaa rauhoittua ennen tallille menoa. Tämä viikko on ollut ihan jopa positiivinen, viikonloppu meni aika railakkaasti ja kyllä teki hyvää!

Mikä on Ramin tilanne? Totta puhuen ihan kohtuullinen, epäpuhtaudesta ei ole ollut tietoakaan ja nyt ollaankin kävelty aika paljon. Talutellen sekä selästä käyty n. 20-35 minuutin lenkkejä. Perjantaina tehtiin iso poikkeus ja käytiin maastossa ja reissussa oltiin 2 tuntia ja 35 minuuttia, käveltiin oikeastaan koko se aika mitä nyt poikettiin vähän moikkaamassa paria tallin omistajaa. Pellolla otettiin vähän ravia ja Rami liikkui hyvin, valmentaja katsoi siinä vieressä kun ravattiin että se on aivan puhdas. No klinikalle mennään kaikesta huolimatta koska jossakin on jotain sanottavaa.


Eilen Rami sai vapaan kun lähdettiin Tiitun kanssa vähän viihteelle! Mä jos joku oon tosi nihkee lähtemään mihinkään keikalle, kerran oon ollut tässä vajaan neljän vuoden aikana ja silloinkin oltiin Helsingissä katsomassa Reckless Lovea. Eilen suunnattiin Nurmijärvelle katsomaan Ee Äl Aa:ta eli illan päätähti oli Elastinen. Baarissa notkuttiin 5 tuntia ohimennen ja kun Ela saapui lavalle suunnattiin tanssimaan. Mieletön meininki, hyvällä energialla veti setin läpi ja porukka oli kyllä hyvin messissä. Kotona oltiin kolmen aikaa yöllä, minä siis kuskina. Väsymys alkoi painamaan jossakin vaiheessa niin paljon että huh! Näin jokaisen puskan eläimenä ihan loppuvaiheessa. Perjantaina suuntana Porvoo ja Brädi!

Unta kertyi vajaa nelisen tuntia kunnes suuntasin aamutallin tekoon. Aamutallin jälkeen nukahdin vielä ja heräsin kymmenen aikaan kera paniikin! Tänään oli Porvoossa näyttelyt ja jotenkin olin ensin ajatellut että jos ollaan vaikka puoli yhdeltä näyttelyissä se riittää. Sitten tulikin että hitto mitä jos tuomari on ajoissa? Paikalla oltiin kahdentoista aikaa, mutta tuomari olikin pahasti myöhässä ja odottelua tuli vajaa kolme tuntia! Pontus kävi ylikierroksilla ihanien tyttöjen takia joka toi omat haasteensa. Pontuksen sedän omistaja sitten tuli auttamaan meitä (kasvattajan pyynnöstä) ja tsemppaamaan, kiitos hänelle! Pontus ja Tiitu suoriutuivat kuitenkin todella hyvin ja arvostelu oli aivan mielettömän hyvä! Tulos oli erinomainen ja kilpaluokan 2. 

Mutta nyt suuntaan itseni tallille Ramin kiusaksi, huomenna liikutan vielä itse ja tiistaina ja valmentaja ehtii hän menee Ramilla. Meinasin ensin että Rami pidetään kevyellä liikunnalla klinikkaan asti kunnes tajusin että niiiiin...... Pitäähän sitä jalkaa rasittaa jos se vaikka reagoi ns. normaaliin liikutukseen sen näkee klinikallakin paremmin. Itse suuntaan tiistai aamuna työni puolesta koulutukseen ja kotiin saavun vasta keskiviikkona ja torstaina klinikalle. Niissä merkeissä palaillaan tännekin sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti