sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Luota vaan ittees, elämän ruoris ku kapteeni myrskys

Ei, en tarjoile teille tänään mitään heppakuulumisia (koska niitä ei ole) vaan tarjoilen ihan muita kuulumisia. Ramin kanssa ei ole klinikan jälkeen keretty tekemään yhtään mitään. Kolme viimeistä päivää on ollut niin täynnä menoa ja meininkiä että huh huh! Ramikin oli niin hapan perjantaina ja launtaina että annoin suosiolla jätkän vaan oleilla.

Perjantaina suuntasin jälleen kerran viihteelle, epäillen että oon pahasti kipeenä. En oo mikään baarissa notkuja, mutta hyvän artistin perässä voin suunnataki baariin? Porvoon yöelämä, Brädi ja hyvä seura kelpasivat vaikka kotimatka ei mennyt ihan suunnitellusti, Hirveä sumu vaikeutti ajamista sekä tilannetta ei helpottanut se, että jarrut eivät toimineet oikeastaan yhtään ja myöhemmin selvisi että jarruputki oli mennyt poikki. No hengissä selvittiin ja nopeus katsottiin sen mukaan. Kolme ja puoli tuntia unta ennen aamutallia ja töihin menoa. En suosittele kellekään.



Lauantaina kävin töiden jälkeen pikaisesti tallilla jonka jälkeen lähdettiin Pontuksen kanssa Keravalle meidän kasvattajan luo. Kasvattaja siisti Pontuksen ja sain itsekin harjoitella! Mallina toimi kasvattajan toinen nartuista joka ei enään käy näyttelyissä joten ei haittaa vaikka vähän menisi siistiminen pieleen. Ei siinä loistava opettaja ja sain kuin sainkin tyttösestä ihan siistin vaikka vähän vein parista kohtaa liikaa karvoja. Haha hupsista :D

Tänään sain nukkua pitkään! Näyttelyihin tarvitsi lähteä ajamaan vasta ennen yhtätoista joten ehdittiin kaikessa rauhassa käydä lenkillä, syödä aamupalaa ja pikaisesti huuhtoa äidin rakkauslapsen kauluksen. Kerman kirous....
Paikalla oltiin hyvistä ajoin ja tuomarikin oli jopa etuajassa mikä on ihan positiivista. Tilanne näytti sään kannalta uhkaavalta kun tuli hetken vettä, onneksi sateenkaaren värinen sadeloimi pelasti tilanteen ;).
Vastassa oli toinen uros, vaikka uroksia piti olla kolme. Pontuskin piti älämölä kehässä haukkumalla mutta oli kuitenkin oman luokkansa ykkönen ja sai SA:n. Lopuksi poitsu kamppaili vielä valio luokan uroksen kanssa ROP palkinnosta mikä meni tälle valiolle, mutta Pontus sai Sertin mikä tarkoittaa sitä, että ollaan enään yhden sertin päässä valioitumisesta! Tänä vuonna ei enään näyttelyihin mennäkään, messari on sen verran hintava vaikka hyvää kokemusta saisi, mutta sillä hinnalla päästään kahteen muuhun näyttelyyn. Ensi viikolla yritän saada ilmoitettua Pontuksen luonnetestiin mikä olisi ihan hyvä, koska siitä on jalostuksen kannalta todella iso plussa.

"Kato äiskä mä oon näin taitava"
Nyt on pakko painua peiton alle, aamulla tallille, kampaajan kautta viemään muutama juttu ym. Huh lauantaina olisi sitten häät edessä! Katsotaan millaista kiirettä tämä viikko pitää. Loppuun vielä Pontuksen hieno arvostelu mikä toisaalta myös sai nauramaan.

"Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen ryhdikäs uros. Oikeanmallinen pää, mutta silmät saisivat olla hitusen avoimemmat. Hyvä runko ja hännänkiinnitys. Sopiva luusto ja kulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Vaivattomat liikkeet. Itsetietoinen esiintyjä"

Haluatteko jatkossa lukea enemmän mörrimöykystä, kenties jonkun "eriskoispostauksen" rotuun liittyen tai vastaavaa? 

"No hei kyllä nä tiiän et mä oon aika hieno poitsu. Avo ERI-1, SA, Pu-2, Sert"

2 kommenttia:

  1. Joku postaus näistä sinisen kielen omaavista turrukoist olis kiva! Harvemmin näit tulee vastaan ja ois kiva lukea postaus näistä.

    VastaaPoista