sunnuntai 28. syyskuuta 2014

huominen on huomenna

Huh heijaa nyt on aikaa hengittää jälleen! Epäaktiivisuutta on ollut ilmassa ihan sen takia ettei vaan ole tän kuluneen viikon aikana ottamaan rennosti. Eilen siskoni asteli avioliittoon joten viikko on mennyt häidet järjestelyissä, valmistautumisessa ja eilen juhliessa.

Rami on liikkunut tällä viikolla luvattoman vähän eli muutaman kerran. Töiden jälkeen on tullut käytyä tallilla, mutta kolme viimeistä iltaa on ollut ihan mahdottomia. Harjoituksia, juhlapaikan laittoa ja itse bileitä. Tänään sentään saatiin jätkä perähevoseksi. Hyvin liikkuu piikityksen jälkeen kun nyt näki liikkeen ravissa. Aikamoista kipinää kerkesi ottamaan joka välissä, mutta hauskaa oli.

Jestas kun eilen jännitti! Morsiusneitona ei välttis ole niin kivaa olla. EN edes jännittänyt aluksi, mutta siinä vaiheessa kun piti lähteä kävelemään käytävää pitkin iski se jännitys. Olin varma et vedän itteni vähintään nurin, poikkasen nilkan tai jotain muuta kivaa. Hengissä ollaan kaikesta huolimatta.

Oikeastaan en omaa kummempia kuulumisia, keskiviikkona alkaa pikkuinen loma joten tallilla tulee vietettyä paljon aikaa! Ehtii Raminkin kanssa puuhailemaan kaikkea kivaa ja jos vaikka innostuisin ulkoiluttamaan kameraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti