tiistai 15. huhtikuuta 2014

oon saanut chäänssin, mikä pitää käyttää

Pikaiset päivitykset tänne uusien kuvien parissa! Haha säälittävä yritys yrittää juoksuttaessa kuvata hevosta :D Veikkaan että tylsistytte näistä kuvista, mutta ompahan edes jotain uutta päivitystä. Kuvat ovat viime torstailta eli ennen hierontaa kävin juoksuttamassa Ramin järjestelmän kanssa. Rami liikkui yllättävän kivasti vaikka ei meinannut uskaltaa laukata ennen kuin otin järjestelmän pois. Kyllä se siitä taas rohkaistuu ajan kanssa.

kato mamma mä nautin !
Hieronnan yhteydessä ei löytynyt oikeastaan sanottavaa ja "ongelmana" oli selkä mikä reagoi edellisenä päivänä. Rami hierottiin ulkona puomilla, aurinko paistoi siihen sopivasti ja siinähän tuo otus möllötti kun itse kävin kuvaamassa toista yksityistä. Lavat olivat aivan auki ja selkäkin lähti sulamaan pienen hieronnan jälkeen. Takki niskaan ja takaisin tarhaan syömään pitämään kuria muille.

Tänään Rami oli äärimmäisen rasittava ratsastaa Hoitaessa oli taas oma ihana itsensä, mutta auta armias kun pääsin selkään. Siitä se heti alkoikin, säikkyminen ja painaminen. Alkukäynneistäkään tullut mitään joten tyydyin ottamaan narut käsiin ja tekemään isoja, nopeita pidätteitä siinä toivossa että herra suostuisi kuuntelemaan. Kyllähän se kuunteli, hetken aikaa kunnes keksi taas jotain. Ravaamisesta ei tullut yhtään mitään joten päätin ottaa pian laukkaa ja siihen olen kohtuu tyytyväinen jopa. Aluksi yritti ryysätä laukkaan miten huvitti kunnes sain itseni ojennettua kasaan, paino kohti takajalkoja, puolipidäte ulkoa ja nosto rennolla hevosella. Kappas sieltähän löytyi puhdas kolmitahtinen laukka jälleen kerran. Vasempaan kierrokseen päädyttiin uudestaan keskustelemaan miten laukka nostetaan. Rami yritti kaikin tavoin päästä menemään kovaa ja veti hiukka hernettä nenuun kun jouduin karskisti pysäyttämään pariin otteeseen. Loppupeleissä sainkin laukkaamisen jälkeen rauhallisen hevosen mikä ei enään kyttäillyt mitään. Sääs oli mitä epämääräisin tänään. Välillä tuli vettä, saurinko paistoi välissä hetken jonka jälkeen taas vettä ja jopa rakeita! Eilenkin tuli rakeita kun olin tallilla, ensin juoksutin Ramin jonka jälkeen tein vielä iltatallin.

Pääsiäinen tulee hengattua kotona sekä tallilla käyn yllättäen kyllä Ramin hoitamassa ja liikuttamassa. Muuten ollaan perheen kanssa, leivotaan ja tehdään hyvää ruokaa ehkä jopa grillataan! Lauantaina tulikin grillattua ekaa kertaa tänä vuonna siskoni luona ja oli ihan hauskaa. Kai se pitäisi vähän kotona puuhailla jotain järkevääkin, autokin pitäisi korjata kun siinä on "pientä" häikkää. Onneksi on ihana mies rinnalla joka tarjoutui heti korjaamaan sen!

Toivottelen jo etukäteen

Hyvää pääsiäistä kaikille! Mutustelkaa paljon suklaamunia ;)










6 kommenttia:

  1. Vitsi kun pitäis itekki joskus hankkia tai vähintää ottaa joltain lainaan toi juoksutus järjestelmä, olis kyllä enemmän kun kätevä. Mie fiksu kyllä menin myymään juoksutusvyön että ehkä pitää sellanenkin hankkia taas, hankintoja hankintoja. :)

    Ei piä puhua julkisesti grillaamisesta, kauhia himo tulee heti. :D Huomenna kärrättävä kaupasta ulos kaikki mahollinen grillattava... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava keksintö! :D meil ollu joku 2-3 vuotta tuo ja on kyl ihan paras. Äkkiä hommaamaa kummatki ;).

      Haha mä oikee ootan et pääsee grillaa! Varsinki herkkusienet missä on koskenlaskija juustoo sisällä ja pekonia ympärillä nams! Ihan parasta <3

      Poista
    2. Nimenomaan, kesällä pitää syödä pelkästään grillattua ruokaa :D ja nythän on siis ilmiselvä kesä, kun on jo plussan puolella kelit :D

      Poista
    3. Samaa mieltä :D aivan ilmiselvä kesä :D

      Poista
  2. Rami on yks hienoimmista lämppäreistä mitä nähny! Hienossa kunnossa eikä noist ravikuvista vois ees sanoo minkä rotunen on. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista