maanantai 2. joulukuuta 2013

Little bit lost without you

Tervehdys niille jotka jaksavat ehkä lueskella äärettömän tylsiä tekstejä. :D Haha ei vitsi viikko menny jälleen kerran vaikka piti tässä välissä postailla, vähän tuppasi jäämään.

Aa vitsi mitäs tässä on taas tapahtunut. Käytiin 24. päivä Hämeenlinnassa katsomassa Pontuksen supersöpöä poikaa, aivan mahtava pentu! Todella sosiaalinen kakara, ei vierastanut yhtään meitä vaan pamahti heti luokse nuolemaan käsiä ja leikkimään, syliinkin antoi ottaa hyvin. Todella hieno rakenteeltaan vaikka ikää oli silloin vasta 7 viikkoa, mutta toivottavasti tulee hieno poitsu (:

Maanantaina en kerennyt edes liikuttamaan Ramia vaan tyydyin sitten klippaamaan ruunan mahan alta sekä tappelin hokkien kanssa. Niin siis meillähän ei ollut vielä hokkeja vaan sanoin itse laittavani ne kun näyttää siltä että niitä tarvitaan.


Rami on liikkunut edellisen viikon todella kevyesti, vasen takajalka oli aavistuksen turvoksissa sekä löysin jalasta aivan pienen reiän joten ollaan pidetty haudetta jalassa ja katsottu miten koipi lähtee paranemaan. Keskiviikkona kävelytin Ramia hetken kentällä ja jalka suli tosi kivasti, kylmäsin ja laitoin hauteen kaiken varalta. Torstaina jalka oli paljon parempi joten kävin kevyesti kentällä eli paljon käyntiä ja muutamia askelia ravia. Perjantaina meillä oli ihan narukävelyä mikä oli Raimon mielestä hirmu kivaa. Hikihän siinä tuli kun joutuu kävelemään Ramin rinnalla reippaasti ja varsinkin kun lähdettiin metsään kiipeilemään siinä vaiheessa kunto loppui lopullisesti.

27. päivä oli hiukan liukasta. Tallille menevä tie aivan jään peitossa ja vettä päällä. Auto meinasi puskea pariin otteeseen ojaan. Mittari heittää eli 5 km/h neliveto päällä.

Viikonloppu oli tallivapaata koska suuntasin siskolleni "juhlimaan" synttäreitäni. Lauantaina käytiin Willassa pyörimässä eikä kyllä löydetty oikeastaan mitään, leivottiin mutakakku (siis mä leivoin wou!) mistä tulikin suklaakakku, pari likkakaveria tuli jotka ollaan tunnettu yli 10 vuotta, käytiin baarissa tanssimassa sekä pitämässä hauskaa, nakkarilta ruuat mukaan ja kämpillä vähän patonkia naamaan ja nukkumaan. Aamulla koomailtiin koko porukalla eli syötiin aamupala keittiön lattialla (patonkia), juoruttiin "muutama" tunti, käytiin saunassa ja sitten kotiin. Lievästi sanottuna jännitti ajaa kotiin eilisessä kelissä, onneksi vasta pahin puhuri alkoi siinä vaiheessa kun käännyin kotipihalle.


melkein mut ei ihan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti