maanantai 11. marraskuuta 2013

tehtävä: klipataan jääkarhu


Päivän projektina oli klipata Rami jälleen kerran. Välillä mietin et ei tuo hevonen voi olla puhdas lämpönen vaan jonkun jääkarhun + lämpösen risteytys vois olla parempi? Jätkä on kasvattanu parissa kuukaudessa kaulaan reilun puolen sentin karvan vaikka on ollut loimitettuna jo pidemmän aikaan. Toisaalta onhan se ihan hauska upottaa kädet tuommoisen turrukan kaulaan, liikutuksen kannalta onkin vähän huonompi juttu kun hikoilee aika paljon. Jos Ramia ei loimitettaisi noin muuten (huonot kelit erikseen) niin siinä vaiheessa omistaisin todellakin jääkarhun.

Rami v. 2009.
Rami käyttäytyi tuttuun tapaansa kivasti vaikka onhan nyt tippuvat karvat aika pelottavia, niitä puhistiin vähän väliä, eihän sitä koskaan tiiä jos sulkakato iskee? Tykkään kuitenkin tosta meidän klipperistä nyt kun pääsi käyttämään sitä kunnolla, hiljainen ääni, kevyt ja jälki on hyvää. Klippauksen jälkeen Rami pääsi pesariin seisomaan, lakaisin karvat pois, putsasin koneen ja löysäsin ruuveja ettei terä taivu.

Pitäiskö taiteilla poitsun kankkuun joku kuvio? Ehdotuksia saa heittää

kiitos bloggeri laadusta <3!
"mamma hei ei nyt mitää kuvia"

Ramin kanssa mentiin tänään kentällä 40 minuuttia, pelkkää käyntiä. Kyllä vain pelkkää käyntiä. Halusin eilisen maastoilun vastapainoksi jotain vähän kevyempää menoa. Koulupenkki selkään, enkkuviltti niskaan ja kuskin epämääräisen varustuksen kera kenttää kohti. Pirun kylmähän ulkona oli tai sitten vaan kuvittelen. Päivän aiheena halusin vain taivutella Ramia joka suuntaan, tehtiin paljon ympyröitä, ympyröiden sisällä välillä voltteja, kolmikaarista niin että jokaisessa kaarteessa tehtiin voltti ja matka jatkui. Lopuksi mentiin loivaa kiemuraa, voltti kulmaan, pysähdys keskelle lyhyttä sivua, voltti kulmaan ja taas loivalle kiemuralle. Aika simppeli tehtävä, mutta ihan kiva ja ihan mukava tehdä vaikka ravissakin. Ratsastelun jälkeen Rami sai jäädä sisälle fullneck fleeceloimen kanssa, ruuat vielä valmiiksi ja kotiin.

Huomenna suuntaan todellaki pitkästä aikaan silmälääkäriin apua! Hupsista viime kerrasta on aikaa varmaa 3-4 vuotta? Ainiin olin tänää ahkera! Vedin tänään yhden Victoria Secret workout: full body treenin ja totesin et oon oikeesti ihan rapakunnossa. Oli kyl tehokas, tuntu siltä et henki lähtee n. 10 minsan kohalla :D! 

toinen on niin komia <3

4 kommenttia:

  1. Ramille pitää trimmata semmonen kiva salama tai R-kirjain kankkuun! ;)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon sitä mieltä että salama kankkuun tai sit kirjaimin rock! ;)
    Ja vekulle vois V8 :D
    T. e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D näät viikonloppuna mitä kankkuu on ilmestyny ;)) V8 ois tyylikäs vekul! :D

      Poista