keskiviikko 30. lokakuuta 2013

vielä täällä


Pikainen pyörähdys teidän iloksi tai kauhuksi saatte itse päättää. Kirjoitan heti kun vain kykenen kunnon postauksen kuulumisista. Syy miksi en ole nyt käynyt postailemassa vaikka olisi aikaa on oma selkäni. Navetassa vedin selkäni totaalisen jumiin, viimeinen päivä meni siinä kun kävelin kumarassa hammasta purren kun en vaan enään kyennyt suoristamaan itseäni. Kaikki kiertoliike, kumartuminen ja suoristuminen, jalan nostaminen sattui niin paljon että huh. Rehukoneeseenkin joudui menemään ensin polvilteni kun en saanut jalkaa nostettua ja sieltä sitten kampesin itseni ylös pienen vääntämisen kautta. Sunnuntaista torstaihin olin kotona ja kävin vain tallilla laittamassa Ramin ruuat ja rapsuttelemassa ruunaa. Torstaina pääsin onneksi kiropraktikolle ja ai vitsi sitä tunnetta kun pystyy kävelemään suht hyvin! Ensin kiropraktikko kyseli mitä teen työkseni, harrastanko jotain. Kävi liikeradat läpi ja löysi kolme jumikohtaa jotka avattiin. Vähän jänskätti kylläkin, mutta helpotti kummasti.

koulukisoista

Heppailuun palatakseni menin silloin kisoissa myös Ramilla, ilman satulaa sekä tammalla helppo C:n. Molempiin olin todella tyytyväinen tietenkin, tammallakin saatiin hyväksytty suoritus ja tärkeintä että neiti liikkui koko radan ajan eikä yrittänyt temppuilla. Todellinen voitto siis!
Viime perjantaina kävimme satuloita sovittamassa ja todellakin rakas kiefferimme oli jäänyt Ramille kapeaksi. Ensimmäinen satula mikä laitettiin selkään oli siinä, se oli kuin tehty tätä hevosta varten! Kävin itse istumassa selässä ja rakastuin heti, se tuntui omalta- Aivan uusi kentaurin satula ja hinta 1490 euroa. Aivan mahtava istua mitä olen nyt 3 kertaa ratsastanut ja Rami liikkuu todella hyvin sen kanssa. Muutama pätkä ravia (sen verran mitä oma selkä kestää) ovat olleet ihan mielettömiä. Rami liikkuu pyöreänä ja liike on huomattavasti isompaa mitä aikaisemmin. Lisäksi ostin samalla reissulla 2 kg bioglucomin+ha valmistetta, itkin sisäisesti kun maksoin 216 euroa vaikkakin tämän pitäisi riittää noin 4-4,5 kuukautta. Penkistä kertoilen myöhemmin enemmän.

uusi koulupenkkimme

Muuten elämä on aika normia, kävin lauantaina vanhan ystävän kanssa syömässä kiinalaisessa jonka jälkeen suunnattiin Porvooseen katsomaan leffaa ja kotiin tulin joskus puolenyön jälkeen. Toisaalta en voi kun moittia itseäni, pitäisi oikeasti tavata enemmän kavereita, mutta kun vaikka puolen tunnin ajomatka tuntuu aivan järjettömän pitkältä? Tunnin ajomatka on vielä pidempi vaikka oikeasti on aika onneton matka vielä sekin.

Rampa katoaa paikalta ja palaillaan  myöhemmin kunnon kuvien kera. Kamerasta löytyy kuvia, mutta kamera on tällä hetkellä lainassa eikä ole mitään käryä koska saan takaisin.

Porvoosta iltaa !

4 kommenttia:

  1. Auts, selän sairastelu on kyllä paha juttu :S Toivottavasti kiropraktikko sai nyt sen kuosiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi näimpä :/ pari vuotta sitte sairastelin selän takia kuukauden verran. Nyt on ainaki selkä ollu pari päivää ihan kohtalainen :>

      Poista