lauantai 14. syyskuuta 2013

näin meillä mites teillä?


Ny tiiän miltä tuntuu kun saa kaviosta suoraan kyynärpäähän. Tuo oli kuvaa ottaessa paljon tummempi, mutta salaman takia näyttää melkein puolet vaaleammalta. Mutta siis tosiaan ei ole pienen kullanmurun tekosia vaan ihan puhtaasti vahinko erään toisen kaviokkaan kohdalla. Satuin vain olemaan väärässä (tai oikeastaan oikeassa) kohdassa ja inhottavien öttiäisten kiusatessa ponia yritti pikkuinen paeta öttiäisi pukittamalla. Loppupeleissä olen ihan tyytyväinen jopa että osui tuohon kohtaa, pieni horjahdus eteenpäin ponin kiskaistessa niin kaviot olisivat kohdanneet pääkopan. Käsi oli kyynärpäästä aivan tunnoton aluksi, yllättävää kun osui varmasti hermoon, turposi palloksi ja on edelleen muutamasta kohdasta kosketusarka.

Huomenna oli tarkoitus mennä koulukisoihin, torstai iltana kokeilin mitä käsi kestää ja ei auttanut kuin perua osallistuminen. En saa kunnolla satulaa selkään, Ramin nykäistessä ohjista kyynärpäätä vihlaisee ja selästä alas tulo on pahinta kun joudun vähän nojaamaan vasempaan käteen. Kavioiden putsaaminen on hankalaa kun kyynärpäätä vihloo kiitettävästi, en saa nukutuksi kun käsi kipuilee vaikka otan panadolia ennen nukkumaan menoa, turhaan kun ei se enään auta. Harmittaa toki kun nyt löytyy intoa ratsastaa ja kelit ovat olleet oikein kivoja, mutta minkäs teet kun tilanne on mikä on.

Ilmoitin meidät ensi kuussa pidettäviin tallimme koulukisoihin ja menemme helppo C:n sekä helppo B / K.N specialin. Raviohjelmaan meidän ei kannata enään mennä kun kyseessä on harjoituskilpailut vaan ensin päätin että mennään tuo helppo C ainakin ja no ainahan helppoa B:täkin voi kokeilla, mitäs siinä häviää näin kotioloissa?

3 kommenttia:

  1. Voi pahus, onpa komia mustelma! Tekevälle sattuu... Eikun vaan paranemisia kädelle!

    VastaaPoista
  2. Auh! Varmana on arka! Ja harmi, kun kisat jäi tuon vuoksi väliin, mutta ehkä tosiaan hyvä, että osuma tuli käteen, eikä pollaan.

    VastaaPoista
  3. Pinja haha juu :D Käsi kiittää!
    Anzu onhan tuo juu edelleen. Mutta kisoja tulee jatkossaki eikä siihen kuolla jos yhdet tai kahdet tai viidet jää välistä, se on elämää

    VastaaPoista