maanantai 12. elokuuta 2013

mä lupaan pysyy aitona

Kerrankin on reilusti uusia kuvia jej! Suurin osa kuvista ovat Kaktun ottamia, muutama omakin löytyy joukosta. 



















14 kommenttia:

  1. Onpas Ramilla hieno huopa ja huppu! Sopivat sille tajuttoman hyvin ;) Hieno Rami & Tinttu!

    VastaaPoista
  2. Pinja hih kiitti! :D Pitäähä se nyt olla sävy sävyyn tai poni suuttuu :D

    VastaaPoista
  3. Vau tuo rakennekuva! Rami näyttää hurjan komealta ja hyväkuntoiselta! :)

    http://ablemajor.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Hyviä kuvia :)
    Mistä olet ostanut tuon ihanan huovan ja korvahupun?
    Haluun omalleni samanalaiset :P

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia, Rami näyttää hyvältä. Kuinka pitkä sä oot? Hauskan näköinen pituusero sulla ja Kaktulla :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi1: Kiitos! Huopa on tullut ostettua 2-3 vuotta sitten hevostarvikeliikkestä ja huppu agrimarketista (:
    Toinen anonyymi: Kiitämme (: Itelle on kertynyt pituutta joku 178 cm.

    VastaaPoista
  7. Voi että tota ramin kaulaa! Ihan kuin jollain hienolla kouluratsupuokilla! :)
    - rosa

    VastaaPoista
  8. En kirjota tätä missään nimessä pahalla ja toivon että ymmärrät sen. Kuvia katsellessa ensimmäiseksi kiinnitin huomiota hevosen päähän ja hänen ilmeeseen. Joka kuvassa missä ratsastat hevonen aukoo suuta ja yrittää vastustaa. Johtuuko tama kovasta kädestä, piikeistä ym. Sitä en tiädä. Oletko itse huolannut tälläistä. Kokeile ihan piruttasi ridata joku kerta ilman ala turpista ja kato tuleeko suun kanssa ongelmia. Voi myös tietenkin olla että kuvat on vaan "huonossa" kohdossa otettuja. Hieno hevonen muuten myös. :)

    VastaaPoista
  9. Todella kiva blogi! Pakko ruveta lukemaan!! Paljon olette joutuneet kokemaan, harmi kun en ole lukemaan alusta asti. Ja koltun blogin kautta löysin sinun blogisi :)

    VastaaPoista
  10. Eka anonyymi älä pelkää en suutu (: moni muukin on kiinnittänyt suun aukomiseen huomiota mm. valmentajani sanoi heti ensimmäisessä valmennuksessa asiasta. Toki olen itsekin tiennyt alusta altaen tämän ja hevosen olen tuntenut melkein 7 vuotta ja harrasti jo silloin suun aukomista liikuttaessa. Suu tarkistetaan 3-4 kk välein kun tuolle tulee helposti piikkejä ja viime raspauksesta on joku 1,5 kk aikaa. Aukoo suutaan myös esimerkiksi riimulla ratsastaessa, ajaessa ym.
    Siinä vaiheessa kun saa vaikka ratsastaessa täysin rennoksi niin suun aukominen loppuu heti ja kun jännittyy suun aukominen alkaa uudestaan. Tiedä sitten onko suun aukomisella ja jännittämisellä yhteys. Hoitaessa on ollut samanlaisia tilanteita eli jos vähän pelästyy jtn niin alkaa aukomaan suuta.
    Oon kokeillu tuota ilman alaturpista menoa eikä siitä ollut mitään apua :D Ja kiitos !

    Toinen anonyymi tervetuloa lukemaan! (:

    VastaaPoista
  11. minkä merkkisiä satuloita käytät ja mistä oot ostanu ne? (: omalle on jotenki hankala löytää satulaa.. ja näyttäis olevan vähän samanlainen lämppäri. korkea säkäinen jne..

    VastaaPoista
  12. Anoyymi meillä on estepainotteisena yleispenkkinä kentaurin seneca EW 17" ja koulupenkki on Kiefferin lech profi. Satulat olen ostanut Hyvinkäältä Horsewellistä ja ne on paikan päällä sovitettu Ramille ja ovat olleet todella hyvät! Kentauri on ollut meillä jonkun yli 2 vuotta ja kiefferi reilun vuoden. Kentaurin ostin aivan uutena ja maksoin n. 1200 euroa ja kiefferin ostin käytettynä 1450 euroa.

    Meilläki on tosi vaikeeta löytää satulaa! Yleispenkin kohdalla oli vaan kaksi vaihtoehtoa (mustangi ja kentauri) ja tykkäsin istua kentaurissa, mustangi ei sovi omalle perseelle ja sama oli koulupenkkien kohdalla eli oli vain kaksi mitä pystyttiin tarjoamaan. Prestigeä olisi pitänyt kaventaa ja kiefferiä jouduttiin levittämään pykälällä koska oli liian kapea.

    VastaaPoista