lauantai 17. elokuuta 2013

en toivo taivaalta kuuta enkä mitään suurta

näkymä keskiviikkona, nice !
Hih apua nyt on joku into oikeasti rustailla tänne kun on jotain suht fiksua kerrottavaakin ! Tai en mä siitä fiksusta tiedä, kaipa joku jaksaa oikeesti lukea näitä höpötyksiä?

Operaatio karsinan täydellinen siivous suoritettu ja nyt pikkuisella pallerolla on ah niin ihana turve karsinassa! Vielä ei pääse nauttimaan sen kummemmin kun on 24/7 ulkona, mutta ompahan karsina ainakin valmiina odottamassa. Puolitoista paalia turvetta sain viskata karsinaan ja siitä sai nyt ihan kohtuullisesti vaikka loppujen lopuksi kaksi paalia olisi ollut sopiva määrä. Pitää varmaan maanantaina käydä ostamassa yksi paali lisää ja kumota se karsinaan. Sillä aikaa kun siivosin karsinaa niin kaksi reipasta tyttöä kävivät hakemassa Ramin ja puunasivat oikein hyvin ruunan, jättihali ja kiitos!
Käytiin yhden yksityisen kanssa kävelemässä maastossa joku olisiko ollut puolen tunnin lenkki. Käytiin oikein tielläkin hipparoimassa mitä en ainakaan yksin ole uskaltanut tehdä selästä ja vaikka sää ei todellakaan suosinut niin hyvin selvittiin hengissä. Metsäpätkällä sai nyppiä ärsyttäviä hirvikärpäsiä hevosesta ja sama meininki jatkui tallissa, hännästä tuli bongattua 2 hirvaria ja tuskin sain kaikkia pois. Yh ällöttäviä!

Ramin ja auton painimisesta on kohta vuosi (14.9). Uudemmille lukijoille pieni info eli kolaroitiin viime vuonna auton kanssa maastossa, Rami pelästyi jotakin metsästä kuulunutta ääntä (tai läheiseltä pihalta, kuka tietää) ja samaan aikaan meitä ohitti auto hitaasti. Rami käänsi perseen autoa päin ja teloi samalla vähän autoa - ei potkaissut ! Autoilija ja me selvisimme loppujen lopuksi säikähdyksellä vaikka auto tarvitsikin pientä korjausta. Vaikka tapahtumasta on melkein se vuosi niin kyseisen auton kuljettaja kyselee edelleen Ramin perään, miten se voi ja ettei sille tullut mitään vakavaa siitä ja kai sen kanssa pystyy menemään ihan normaalisti? Ihan mieletön tyyppi, lisää noin ihania ihmisiä! <3 Itse jännitän edelleen maastoilua vaikka Rami toimii todella kivasti ja baanalla liikkuessa ainakin ei ole reagoinut mitenkään vaikka tiellä ajava auto menisi ohi vauhdilla. 

Palataan kuitenkin tähän hetkeen. Maanantaiksi on sovittu kouluvalmennus ja katsotaan mite silloin tehdään. Innolla odotan jälleen kerran (:. Lisäksi olen pyöritellyt vähän ajatusta oman seuran koulukisoista ensi kuussa. Voisin mennä ihan huoletta raviohjelman ja mentäisiin kokeilemaan miten menee, tavoitteena pysyä kouluaitojen sisäpuolella! En lähde asettamaan mitään suuria tavoitteita vaan mennään katsomaan miten käy ja haetaan hyvää kokemusta. Tallin omissa kisoissa suunnittelin meneväni ainakin raviohjelman ja kenties helpon C:n kunhan ne jossakin vaiheessa pidetään. 

Ainiin shoppailin tänään yllättäen Ramille ja itselleni jotain kivaa. Rami sai horzen turkoosin väriset joustopintelit, itselleni ostin sukat sekä harmaan softshell takin mikä on aivan ihana päällä. Hyvin tarkenee tällä hetkellä topilla ja tuolla takilla ja kävin testaamassa sitä Pontuksen kanssa lenkillä.  
 
Kysymys ! Mikä olisi hyvä videon muokkaus ohjelma? Mitä käytätte / olette käyttäneet joskus ja todenneet hyväksi.
 Movie maker kun ei suostu yhteistyöhön eikä lue mp3 tiedostoja ja haluaisin nuo toukokuun kisavideot esille jotenkin. Kokemuksia ja mielipiteitä siis kehiin!

fiilistelyä viime vuodelta c. Kaktu

2 kommenttia:

  1. Hitsi, oikein hävettää kun en ole saanut aikaiseksi kommentoida taas pitkään aikaan! Näitä on aina niin kiva lukea. Ihan uskomaton toi teijän kolarointikumppani :) Terkkuja Ramille!

    VastaaPoista
  2. Marika haha kiitos! :D Ihan mieletön tyyppi tosiaan noin hienoo ihmist saa hakee. (:

    VastaaPoista