maanantai 15. heinäkuuta 2013

olen taas täällä hauraalla jäällä

Rentouttava viikonloppu hyvän ystävän seurassa - sitä ei vaan voita mikään. Suuntasin perjantaina Maisalle ilman eksymisiä (suorallakin tiellä voi eksyä) ja vanhaa säästelemätt päädyin sympaattisen Sotilaan selkään ja olo oli aika kotoisa jopa.

Lauantai vietettiin Lahdessa, hesessä ja uimarannalla. Käytiin agrissa, puuilossa, horzella sekä kärkkäisellä ja vahingossahan sitä aina jotain lähtee mukaan. Raminkin varustekokoelma karttui -50% riimulla sekä 46 € loimella. Loimi on suloinen liilaruudullinen välikaudelle sopiva fullneck takki ja kun tuo hinta ei ollut paha niin kyllähän se mukaan lähti. Kärkkäiseltä sitten tuli ostettua super miehekkäät valjaat Tikulle sekä pieni nätti taulu. Kameraa ulkoilutettiin kahtena päivänä ja ihan siedettäviä otoksia tulikin.

Sunnuntai tuli liian nopeasti mikä tarkoitti myös kotiin lähtöä illemmalla. Sitä ennen kuvailtiin, syötiin ja otettiin aurinkoa ja seurahan oli mitä parasta ;).

Tänään on tullut soiteltua klinikoille, juteltua eläinlääkärin kanssa ja tultiin semmoiseen tulokseen, että Rami menee huomenna Hyvinkäälle tutkimuksiin tuon iho-ongelmansa kanssa. Kotihoito ei auta ja tuo ongelma leviää räjähdysmäisesti - silmäkulman yläpuolella ollut läntti oli perjantaina peukalon pään kokoinen onkin nyt kolme kertaa isompi aluea. Pari kohtaa päästä on hankautunut auki ja märkii ja muutenkin tuntuu ettei siihen tarvita paljonkaan kun iho menee rikki ja heinäkuu kun on mikä. Tällä hetkellä Rami on sisällä lepäämässä ettei paarmat + muut öttiäiset pääse haavoihin. Menen vielä myöhemmin katsomaan Ramia miten poitsu voi, hoidan haavaumat ja muut kohdat päästä, ryntäät ja kainalot. Aikainen aamu tiedossa, mutta hei mitä vain tuon hevosen eteen kunhan saadaan selville mikä kiusaa ja saadaan hoidettua kuntoon.

Sitten sain kuvia viimekertaisesta kouluvalmennuksesta Siniltä, iso kiitos!






5 kommenttia: