lauantai 1. kesäkuuta 2013

ei mitään kuulumisia


Hellureiii! Joo videoita en oo vieläkään saanut toimimaan, ihan niinku joku asetus ois pahasti pielessä/jotain muuta epämääräistä. Oon käyny "pari" kertaa kaikki asetukset ym. läpi, mutta mun mielestä mikään ei oo edes muuttunut. Lapsi ei vaan aina tajuu.

Mutta vähän heppakuulumisia mitä ei ole melkein yhtään. Ramilla on ollut nyt ööm tiistaista lähtien vapaata ja ensi viikon hoidan selkää sähkön avulla eli saan hierojalta laitteet lainaan mikä on kiva juttu! Ramilla on ollut taas pientä jumia selässä, muuten on loistavassa kunnossa, mutta tuo selkä mikä vaivaa aina välillä. Mutta ensi viikolla hoidan Ramin selkää itse joka päivä tuolla sähkölaitteella jonka avulla pääsee syvemmälle lihaksiin.


Peruin myös seuraavan valmennuksen mikä olisi maanantaina. Jos Rami ei ole täysin kunnossa niin miksi menisin? Siitä ei kumpikan hyödy yhtään mitään ja on ihan hyvä pitää kevyitäkin viikkoja ettei tarvitse aina reenata. Jotenkin muutenkin inspis kadonnut treenaamisen suhteen, mieluummin vietän noin muuten aikaa Ramin kanssa.

Tänään en kerennyt tallille kun menin kuvaamaan kaverin ylppäreitä ja kyllähän juhlissa tuli vietettyä kuutisen tuntia korkokengissä, ei toki tunnu jaloissa! Mutta hauskaa oli ja oli kiva päästä laittautumaan kunnolla pitkästä aikaa. Seuraavat juhlat ovat ensi kuussa jej ja silloinki pääsee laittautumaan oikein kunnolla. Sitä odotellessa :D Allekirjoittaneella ei ole mitään muuta ihmeellistä tällä kertaa paitsi sen verran, että hengissä ollaan!

yritin näyttää nätiltä. c. äiti

1 kommentti:

  1. Et yritä näyttää nätiltä, vaan oot nätti! Ihana mekkoki sulla (:

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista