maanantai 13. toukokuuta 2013

Otoksia kisoista + video

Palataksemme vähän kisapäivään lisää sain muutamia kuvia kaiken kukkuraksi. Videot on saatu koneelle, muunnettua sellaiseen muotoon että pystyn niitä katsomaan sekä toimivat movie makerilla, mutta kun pitäisi alkaa tallentamaan uuestaan niin ehheheeii ei toimikaan. Herjaa vaan jostakin virheestä ja se on siinä. Ilmesesti koko pirun video pitäisi pätkiä pienempiin osiin niin ehkä se ei sitten takkuilisi? Saan nyt verkasta laitettua vähän videota, suoritus tulee kunhan tosiaan saan ratkottua ongelman.




kuvat c. Salama, kiitos!

Eilen ruuna sai kevyen päivän eli käytiin ilman satulaa ja suitsia baanalla pyörimässä, pääosin karvakorva kulki pää maassa vihreää syöden. Laidunkautta odotellessa!

Tänään Rami oli sen verran täynnä virtaa joten päätin juoksuttaa juoksutusavun kanssa jonka kyllä heitin loppupeleissä pois. Laukkasi super hienosti vasemmalle, persettä lennättäen, oikealle sitten no hyvä jos edes nosti! Hassua kyllä kuinka vaikeaa Ramille on oikea laukka liinassa kun selästä ei tuota mitään ongelmia ja vasen taas helpompi vaikka selästä se onkin vaikeampi. Hikihän kaikessta riekkumisesta tuli! Normi huuhtelu varsinkin etuosa, jäähdytysletkut jokaiseen koipeen n. 15 minuuttia ja sinä aikana kerkesin laittaa tavarat ja kaiken muun kondikseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti