torstai 16. toukokuuta 2013

Hyvästi pikkuinen Taku

Tarkoituksena oli kirjoittaa hyvän fiiliksen postaus päivän valmennuksesta sekä kaikesta muusta. Hehkuttaa sitä kun nyt on videoitu valmennusta, kuinka hieno Rami olikaan tänään taas kerrankin, mutta ei ette saa sellaista postausta vaan itkuisen kirjoituksen.


Väistämättä tulee eteen jos omistaa lemmikkejä ja pitää loppuun asti niin joskus rakkaista on luovuttava. Kaksi kania olemme saattaneet haudan lepoon, tänään myös toinen suloisista jyrsijöistämme nukkui ikiuneen sylissäni. Olin tullut juuri tallilta kotiin kun huomasin ettei kaikki ole kunnossa kun pikkuinen makasi kyljellään häkissä, veltto ja huonosti hengittäen. Nostin varovaisesti Takun syliini, silittelin ja soitin itkuisen puhelun äidille. Viimeinen hengenveto ja poika nukahti ikuiseen uneen. Itkemisestä ei tullut loppua siinä vaiheessa eikä tule varmaan tänään koko iltanakaan. Onneksi on mitä ihanimmat tukijoukot ympärillä <3 Toiset eläimet ovat nyt ihmeissään, Pontus pesi vielä viimeisen kerran korvat puhtaaksi, kissa ihmetteli mikä kaverilla, haisteli ja kokeili kevyesti tassulla "jos se vielä kuitenkin heräisi" ja velipoika pääsi vielä haistelemaan viimeisen kerran.

Taku tuhkataan huomenna jonka jälkeen etsin pienen ja kauniin rasian pojalle minne myös velipoika tulee aikanaan pääsemään.

Kiitos näistä 12 vuodesta

4 kommenttia:

  1. Voi että, voimia! Pientenkin ystävien menetys tuntuu niin pahalta :/

    VastaaPoista
  2. Voi eiii, nuo oli niin söpöjä palleroita <3 Otan osaa :( Varmasti tuollaiseen jyrsijäänkin kiintyy, varsinkin noihin chinchilloihin, kun ne näköjään kuitenkin elääkin noin pitkään.

    VastaaPoista
  3. :( <3 Meinas iteltä jo itku päästä... Jaksele <3

    VastaaPoista