lauantai 11. toukokuuta 2013

Ja toiseksi luokassa sijoittui . . .

c. äiti

Vermon valloittaja Rami edusti tallin omissa pienissä koulukisoissa ja nappasimme toisen sijan siis täh? Hevonen joka on ollut koko viikon pienellä liikutuksella (eilen kävin selässä, muuten taluteltu ja okei liikuttanut itseään ahkerasti tarhassa) sekä kuski joka ei ole parhaassa kunnossa tällä hetkellä niin paras suoritus ikinä ja parhaat prosentit; 65,625 % eikä paperista löytynyt yhtään vitosta vaan kutosia ja seiskoja ja tiedän itsekin virheet mistä kutoset tuli ja en edes olisi itse antanut kuin max. 5 niissä kohdissa mihin en ollut tyytyväinen. 

Mitähän sitä voisi kertoa. No verkassa vähän ravia testailin miten Rami kulkee ja toimii ja toimikin ihan mukavasti ja oli oikein kiva ratsastaa. Pienen verkkailun jälkeen lähdin radan ulkopuolelle kävelemään vähän väljemmille vesille, turhaan ylimääräistä en ravaile kun tavoitteena olisi pysyä aitojen sisäpuolella ja selässä. Startattiin neljäntenä eli noin puolen välin paikkeilla (7 lähtijää).

Halkaisijalla perus kiemurtelut (tätä treenataan siis lisää) mikä on Ramille aikamoinen ongelma tai siis oikeastaan kuskille kun ei osaa ratsastaa suoraan, keskiympyrästä ei tullut pyöreä, lävistäjä no ihan tyytyväinen, paperissa lukee hyvä tie eli ilmeisesti se osui nappiin, vasemman kierroksen keskiympyrä haha ei tosikaan ei todellakaan ympyrän kokoinen edes ja ei todellakaan pyöreä. Pysähtyminen ihan ok, raviin siirtyminen ihan ookoo, radan poikki joo venähti pahasti, mutta edelleen paperissa lukee hyvä tie, lävistäjä harjoitusravissa ja no pituushalkaisijalla samaa kiemurtelua, meni aavistuksen pitkäksi kaarre jälleen kerran. Mutta hei ei voi valittaa? C:n verkan alkaessa raahasin pienen hevosen talliin ja hemmottelin kunnes tuli soitto että kipitäpä tänne palkintojenjakoon. Rami sai palkinnoksi uuden harjan ja muistoksi varsin söpö ruusuke. 

Paperin kun sain kätöseeni niin oikeasti leuka tippui paikoiltaan. "Tasainen, kaunis suoritus vielä tarkemmin ympyrät ja kulmat. Linjoilla kiemurtelua, muuten harmoninen ja tasapainoinen ohjelma. Istut kauniisti ja sinulla on ryhdikäs hevonen". Alakerran ainoa kutonen tuli juuri oikeiden teiden seuraamisesta, muusta olikin pelkkää seiskaa.

Videon saatte toivottavasti vielä joskus näytille, osaamaton ihminen kun ei osaa asentaa tarvittavia ohjelmia koneelle tai siis oikeastaan videot ovat jo koneella, jossain väärässä muodossa etten edes pysty katsomaan itsekään niitä. Onneksi on ihana isoveli joka tulee pelastamaan huomenna ja saa katsastella mikä mättää.

punkerot c. äiti

8 kommenttia:

  1. Te menitte kyllä hienosti ! :))♥

    VastaaPoista
  2. No mutta kuka voitti..? :-)

    VastaaPoista
  3. Hyvä te! Oi että, tulee ihan into ratsastamaan aina ku tämmöstä lukee... :D!

    VastaaPoista
  4. Jenny voi kiitos kiitos (: sullaki meni hyvin kuiteki!
    Anonyymi: sukulaistyttö shettiksellä vei voiton.

    Pinja hih! Selkään siis rassailemaan :D

    VastaaPoista
  5. Onnea! Ootte edistynyt Ramin kanssa tosi paljon :)
    Eiköhän se voittokin sieltä joskus tule ;)

    VastaaPoista
  6. anonyymi kiitos :D haha sitä saa varmasti odottaa!

    VastaaPoista