lauantai 20. huhtikuuta 2013

se vaan on syypää ... [ kuvapläjäys ]

Kliseisesti sanottuna syypää mun hymyyn . Eilen ja toissapäivänä otus oli viimisen päälle pösilö ja tänään sitten itse enkeli käytökseltään. Tarkoituksena oli alun perin ratsastaa eli pitää pieni muistutus asiasta miten käyttäydytään, mutta kovan tuulen takia vaihdoin ratsastuksen irtojuoksutukseen sekä maastakäsin työskentelyyn mitä harrastettiin jo eilen narukävelyn ohella. Eikä kaduttanut. Sain samalla ulkoilutettua kameraa pitkästä aikaa ;)



Töiden jälkeen kävin tekemässä pienen shoppailukierroksen; ostin supersöpön hansbon kaviokoukun, harjakiven sekä jotakin mitä nyt en kyllä muista jonka jälkeen suunnistin ostamaan eväsrasioita mihin saan Ramin lisäravinteet. Kotona pieni lepohetki järkyttävän päänsäryn takia mikä taas johtuu siitä että niska on totaalisen jumissa, pitäis käydä tilaa aika hierojalle?

Niin itse irtojuoksutuksesta ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa. Aluksi maastakäsin vähän juttuja mitkä sujuivat huomattavasti paremmin kuin eilen. Irti päästyään Ramin vähän ihmetteli kenttää jonka jälkeen jolkotteli sinne ja tänne ja kävi tietty pyörimässä. Sitten vaan pers raikaamaan ja täyttä vauhtia joka suuntaan hyppien ja loikkien milloin mitenkin. Loppupuolella pomppasi ilmaan tasajaloin jonka jälkeen rallia toiseen suuntaan. Lopussa vielä harjoiteltiin mm. vihellyksestä luo tuloa (tulee portille vastaan kun vihellän tieltä kun haen tarhasta). Hymy ulottui korviin asti lopussa kun Rami keskittyi johonkin muuhun, kävelin kentän toiseen päälle ja vihelsin; Rami nosti heti pään ylös, kääntyi, otti pari käyntiaskelta jonka jälkeen ravasi luokse ja pari metriä ennen hidasti käyntiin ja sai palkkionsa. Sen jälkeen seuraili pitkin kenttää sinne ja tänne. Hassu pieni otus 


















I'm coming mom !

3 kommenttia:

  1. Ihana Rami! Niin herttasen sulosen söpönen mies, mulle tommonen kans <3

    VastaaPoista
  2. Ramilontti vauhdissa! ;)♥
    Tosi miehekäs toi riimu :D

    VastaaPoista
  3. Pinja hih voi kiitos <3
    Hanna hirmu miehekäs riimu ;)

    VastaaPoista