sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

reipas poni potilas [ kuvatuksia ]

Huhhuijaa nyt ollaan paremmilla vesillä, lämpö on ollut nyt kahtena päivänä normaali ja kaikki turvotus on kadonnut, tänään ei näkynyt enään missään mitään turvotuksen tapaistakaan huh! Rami on ollut onnessaan ulos päästyään ja siihen lisäksi ollaan käyty narukävelyllä baanan ympäri molempina päivinä. Rami on ollut muutenkin oikein ihana näiden päivien ajan ja selvästi tykännyt kun ollaan käyty kävelemässä ja ottamassa aurinkoa kameran kanssa ja harjailtu oikein urakalla kun karvaa lähtee ihan kiitettävästi vaikka on ihan hyvässä karvassa. Mahassa on vielä söpö villapaita ja takana villapöksyt ettei vaan tule kylmä.



On muutes pikkasen luksusta kun isot tiet ovat täysin sulat ja pikkutietkin alkavat vähitellen sulamaan. Viikon päästä lunta on vielä vähemmän ja entäs parin viikon päästä? Sitä odotellessa! Tänään oli jo tarpeeksi luksusta tallille ajaessa kun tie oli yhdestä kohtaa sulanut lähes kokonaan ja hiekka rapisi vähäsen. Kyllä se kesä sieltä tulee kohta toivon mukaan ellei sitten takatalvi päätä iskeä?

Ostin Ramille olikos se eilen agrimarketista horzen karvariimun ja otin sitten cob kokoisen kun full näytti isolta vaikka Ramilla on full koon pää, mutta oli parempi että otin tuon cob kokosen kun se oli nappi! Niskasta jouduin säätämään lähes kireimmilleen kun molemmilta puolilta on säätö, mutta ei se niin tarkkaa ole . Ihana riimu ja tykästyin tuohon väriin ja se sopii Ramilleki oikein kivasti.


Tämän viikon liikutukset ovatkin painottuneet vahvasti narukävelyyn mikä on toisaalta ihan kivaa. Ramille tuonut ainakin vaihtelua (pakostikin) ja huomaa kyllä kuinka paljon se nauttii näistä kävelyistä. Aikoinaan kun Rami tuli niin käytiin todellakin paljon kävelemässä maastakäsin maastossa n. 1-3 kertaa viikossa, nykyään jäänyt turhankin vähälle. Onneksi illat ovat jo pidemmälle valoisia joten voi huoletta töiden jälkeen lähteä maastoon kävelemään kunhan laittaa jotakin heijastavaa ainakin hevoselle. Rami on kylläkin taas innostunut kanniskelemaan risuja mukanaan mitä se teki viimeksi reilu 3 vuotta sitten. Alkuviikosta yritti raahata n. 2 metristä kepukkaa mukanaan huonolla tuloksella ja nyt näiden kahden päivän aikana Rami on kopannut tiellä olevan risun mukaansa ja kantanut sitä mukanaan tyytyväisenä. Aluksi voidaan vähän maistella miltä maiskuu jonka jälkeen risu lähtee mukaan lenkille. Välillä kyllä tuntuu ettei tuo kaveri ole mikään hevonen vaan koira!

P.s. Vajaa kaksi viikkoa niin tulee 5 vuotta yhteistä taivalta täyteen! Miten aika kuluukin näin nopeesti.























8 kommenttia:

  1. Aaaw! Aivan ihanat päitset <3 Tahtoo samanlaiset... *haave* Hyvä et ne turvotukset ja paiskut hävis, pysysivät vaan nyt poissakii!

    Ui, meillekkii tulee möhömasusen kans parin kk päästä 5 vuotta, ei uskois! Kaikenlaista pakkii sitä on tähännii aikaa mahtunu, teistä puhumattakaa.

    VastaaPoista
  2. Aika ihanat eikös vain ;) Samaa mieltä saavat pysyä poissa! Ei tullu ikävä kylläkää.

    VastaaPoista
  3. Voi ku rami on sulone! Ihan ku tuo oma höppänä joka kantelee kaikkea mahdollista! Harjapakinkin jos sattumoisin jätän poijan lähettyville niin johan on pian harjapakki ilmassa kun oma höntti sitä aina viskelee ja heiluttelee :")

    Tää ulkoasu on ihan sika hieno!:) Ehkäpä eniten häiritsee kun banneri on valkoisella pohjalla eikä läpinäkyvällä, mutta tykkään muuten !:)

    Ps. voin muuten bannerin tehdä valkoisista kohdista läpinäkyväksi jos haluat?:) Pistä viestiä tänne saara-liimatta@hotmail.com jos kiinnostaaa

    VastaaPoista
  4. Sara kiitos :D Tuli inspistä vähä uudistaa taas kerranki oli turhan ankee edellinen. Mä otan tuossa jossaki vaiheessa vaikka yhteyttä :D blondi ei kato osaa mitää ;)

    VastaaPoista
  5. Hienoa, että vointi on jo parempi! :)
    Mainio toi oksan raahaus...

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tää uus ulkoasu! Jotenki tosi keväinen ja raikas :3
    Rami on kyllä huvittavan näköinen kanniskellessaan tota oksaa :)♥

    Pianhan mä ponisen näänkin, huhtikuuta odotellessa ;)

    VastaaPoista
  7. Rami oli ihana tos videos!!
    En osaa tehdä sydäntä...;) pöhkö..:))

    VastaaPoista
  8. Anzu näimpä (:
    Hanna hyvä et tykkäsit :D Huhtikuuta todellakin ootellessa :)

    Anon. hih kiitos (:

    VastaaPoista