keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

pikkuinen hengähdystauko?

Puuh meidän suunnalta ei tosiaankaan ole mitään uutta tietoa Rami on voinut oikein hyvin ja ollut tyytyväisenä ulkona kun mamma kulkee paikasta toiseen pää juuri ja juuri mukana? Maanantaina en kerennyt liikuttamaan eikä kyllä inspiroinutkaan ja eilinen meni kasvattajan luona kun siistittiin vähän turrukka koiraa. N. puolentoista viikon päästä on näyttelyt suunnilleen ja pitihän poitsu saada siistiksi ennen sitä. Aikataulut ovat tulleet nettiin ja se tietää sitten 1.4 aikaista lähtöä. Näyttelypaikalla pitää olla ennen yhdeksää ja meiltä tai kasvattajalta ajaa yli 3 tuntia. Pitää vähän miettiä miten nyt tehdään tämä yöpymisjuttu.
Tänään oli iltatalli joten en kerennyt tekemään Ramille yhtikäs mitään eikä tuohon tuiverrukseen tehnyt mieli edes lähteä.

Perjantaina lähdetään reissuun viikoksi tuonne Ylläksen suunnalle ja 30. päivä tullaan takaisin. Tallin omistajalle vielä kirjoitan romaanin Ramin ruokinnasta ja kaikesta muusta JOS tulee jotain niin ainakin on ohjeet ja näin. Oikeesti musta tuntuu et oon vähän hysteerinen näiden asioiden suhteen? Pitää käydä huomenna vielä ostamassa kaupasta paljon porkkanoita niin että ne riittävät viikon verran ja näkkäriä ostin tänään kaksi isoa pakettia ja omenoita pitää vielä hakea lisää. Ramin ruoka kun tällä hetkellä on hurjat 2,5 dl prixiä aamulla ja illalla, omenaa, porkkanaa ja näkkäriä sekä illalla yrttejä vähäsen.

Nyt ei auta kun lähteä pakkaamaan epätoivoisesti. Perjantaina oon vielä töissä viiteen ja yritän käydä tallilla edes nopeasti ja lähtö on 20.00 hupsista. Mutta hei pakkohan se on käydä mamman mussukka halimassa ? Tuossakin ajassa tulee kriisi miten karvakorva voi tallilla vaikka varmasti saan päivittäin jotain infoa.

3 kommenttia:

  1. Eiku vaa kirjottamaa semmosta kahenkymmenen A4 stooria miten Rami pitää hoitaa sun poissaollessas, äläkkä vaan unoha kirjottaa milla harjalla se harjataan eka ja jos sille laitetaan loimi niin älä unoha kirjottaa sitä että missä järjestyksessä laitat lukot kiinni ;)

    Onneks Möhkis ei oo joutunu koskaa olemaa vieraalla tallilla - mä en kestäis! Mun on pakko nähä että se voi hyvin, aina kun musta tuntuu siltä että sillä on joku hätänä ni pakko kipittää kahtomaa :D

    Ja ai että jos en sais laittaa sille ite ruokia, heiniä ja vettä nii ni olisin kyllä ihan pakokauhun vallassa ku en tietäs tekeekö joku ne tismallee oikein ja laittaako ruuat kuppiin samassa järjestyksessä kun ite laitan... Friikkiä :o!

    Jos hevosenomistaminen tekee hulluks, ylisuojelevaks ja hysteeriseks ni voikoha tätä suositella kenellekkää? NOT!

    VastaaPoista
  2. Missä nuo teijän näyttelyt on? (:

    VastaaPoista
  3. Pinja lähel oli :D no ei vaan yks A4 tuli. :D Onneks on luotettava talliporukka nii tiiän et hoitavat hyvin (:

    Hanna ne on Ruovedellä

    VastaaPoista