torstai 10. tammikuuta 2013

paha karma

Ajattelin infota Teille tämänhetkisen tilanteen mikä ei todellakaan ole hyvä..
Kirjoitin Ramin ontumisesta, jalan aristelusta ym joka meni kyllä ohitse. Kävin jo selässäkin ja Rami liikkui puhtaasti, ei ollut nesteitä eikä aristanut yhtään.

Mutta eilen sitten sisälle hakiessa Rami ei tullut vastaan ja sain hinata ruunan pois tarhasta. Jalka oli turvoksissa ja todella arka ja käveli huonosti. Kylmäsin, laitoin linimenttiä ja pintelit jalkaan.
Tänään aamulla Rami ontui jo todella pahasti ja ruuna sai jäädä sisään kun sovittiin asia näin. Illalla kun menin talliin niin no voiko sitä kävelyksi sanoa? Ei enemmänkin loikki eteenpäin eikä varaa etujalalle painoa, kannattelee välillä ja aristaa jännettä. Klippasin jalan ja alta paljastui ei-suora jänne kun tallikaverin kanssa katsottiin ja kokeiltiin. Jalka oli sisäpuolelta kuuma ja turvoksissa. Kylmäyssuoja jalkaan jonka jälkeen normi hoidot mitä edellis iltana sekä kipulääkettä nassuun minkä Rami imaisi onnessaan. Hyvä jos karsinaan pääsi..

Eli soitan huomenna klinikalle aikaa ja mennään näyttämään jänne. Perheessä ollaan asennoiduttu siihen että ruuna on vähintään puoli vuotta levossa ja tilaan paikallisen agrin kautta Ramille ultraäänilaitteen jonka hinta on nätti 400 euroa, mutta maksaa itsensä varmasti takaisin. Ei auta. Postailen viikonloppuna paremmin jos kerkeän .

4 kommenttia:

  1. Voi kurjuus :´(
    Tsemppiä klinikalle, toivotaan parasta ja pelätään pahinta =/

    VastaaPoista
  2. Voi perseenperse. Ei niinkun kauheen hyvin pyyhi... :s
    No toivottavasti sieltä ei löydy mitään ylivakavaa :( Ramille jaksuja & paranemisia ja yritä siekii jaksella <3

    VastaaPoista
  3. Ei voi olla todellista!
    Miksi, miksi?! Teillä on aina huonoa tuuria?! En voi jotenkin vaan käsittää millään!
    No kumminkin tsemppiä klinikalle ja jaksamisia sulle ja Ramille :)<3

    VastaaPoista
  4. Outi kiitos. :/
    Pinja juu ei todellakaan! Kyllä tuli taas "pieni" itkukohtaus himassa keskiviikkona.

    VastaaPoista