keskiviikko 23. tammikuuta 2013

ihanat kokolaput

Ja kukaan ei toki ole huomannut etten ole jaksanut kirjoittaa? Päivät kuluvat töissä ja illat tallilla joten siinähän se aika hujahtaa sopivasti. Kaiken lisäksi stressaan tällä hetkellä aivan liikaa ja toivon että olo helpottuu ensi viikolla. Siitä ei sen enempää.

Ramin kanssa ollaan kävelty nyt neljänä päivänä peräkkäin vai viitenä noin 20-40 minuuttia kentällä tai baanalla. Kentällä ollaan ihan vain ihmetelty elämää ja muisteltu ihan perusasioita mitkä sujuvat hyvin. Ruunalla on mieletön työmotivaatio tällä hetkellä mikä on aivan mahtava juttu! Töihin lähdetään ihan into pinkeänä ja kaikki asiat tehdään viimeisen päälle hyvin. Myös kuski on löytänyt uuden innon ratsastukseen ja selkään mennään vaikka olisikin vähän kylmä. On suoristeltu, harjoiteltu ihan odottelua ja yritetty karsia turhaa kiirehtimistä pois tuloksen kanssa, jes! 

pitkätukka Rami 29.3.2008

Kentällä pyörimisen ohella ollaan käyty kiertämässä baana kahtena päivänä; sunnuntaina ja tänään. Taisinkin jo aikaisemmin mainita ostaneeni/ostavani kokolaput ja sunnuntaina Rami sai sitten lappuset päähän. Toinen oli niin surkean näköinen, mutta toisaalta äärimmäisen upea ilmestys. Ramilla ei ole koskaan ollut kokolappuja päässä ja vähän tuotti kummastelua nämä ihme härpäkkeet. Korvat kiinni ja sitten kävelemään. Rami oli kyselevän oloinen koko ajan, mutta rentoutui hyvin, pärski mennessään pää aivan alhaalla oiikein rennoin askelin. Käveltiin baanalla joku 20 minuuttia ja sitten talliin miljoonan kehun kera. 

Tänään kävin myös baanalla kun kahtena edellisenä päivänä olen ollut kentällä. Alkoi jo hämärtämään ja Rami oli vähän ihmeissään, mutta reippaasti lähti lenkille ja kierrettiin baana kokonaan ympäri ja sitten talliin hoitamaan jalkoja. Pesariin meno laput päässä on vielä pelottava asia, mutta eiköhän se siitä jossakin vaiheessa ala luonnistua. Tarkoituksena on nyt pitää jonkun aikaa Ramilla maastoillessa lappuja ja jossakin vaiheessa jättää ne kokonaan pois, mutta pidetään korvat kiinni ja myöhemmin sitten joskus otetaan tollot pois korvista ja ihmetellään elämää. Mutta loistava ostos!

Ultrauslaitekin on äärimmäisen hyvä! Ensimmäisellä kerralla Rami vähän ihmetteli laitetta, joten laitoin korvat kiinni ja n. 10 minuuttia ultrasin jalkaa. Eilen ultrasin taas tällä kertaa korvat auki ilman ongelmia. Kyllä tää tästä eikös joo? Ei todellakaan ollut huono hankinta


Kävin ennen tallile lähtöä vähän ostoksilla jyskissä ja hupsista ostin vaatekaapin tulevaan huoneeseeni! Kyseistä kaappia olen kuolannut varmaan kaksi vuotta, mutta kovan hinnan takia en ole raaskinut ostaa en niin mitenkään. Nyt kuitenkin hinta oli enään vain 150 euroa joten kaupat tuli ja siihen lisäksi ostin kolme lisähyllyä! Hinta oli vielä hetki sitten joku reilusti yli 200 euroa joten ei paha diili? Ihanan tilava, kolme ovea (keskellä peili), 3 ylähyllyä, kaksi vaatetankoa, kolme laatikkoa peilioven alapuolella sekä eräänlainen taso. Ja lisäksi nämä kolme irtonaista hyllyä niin huh. Saan omat mekot ym. sitten nätisti tankoon roikkumaan. Väri on semmonen ihana tumma wenge taitaa olla hienostuneempi nimike. Pitää joku päivä vain käydä hakemassa kaappi jonka jälkeen ripotellaan laatikoita pitkin taloa.

Mistä haluaisitte jatkossa lukea? Ramin ruokinnasta, jalkojen hoidosta/yleisestä hoidosta, kuntoutuksesta (tai kuntoutuksista) tai kenties joku videopostaus ? Tai sitten jostain ihan muusta ei välttämättä hevosiin liittyvästä? Ehdotelkaa ! Tai joudutte lukemaan toodella pitkään näitä kuolettavan tylsiä päivityksiä :D

3 kommenttia:

  1. Ruokinnasta lukisin mielelläni teidän blogista ja videopostauskin olisi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Ramin ruokinnasta vois olla kiva saada postaus, vaikka videon muodossa? :)

    VastaaPoista
  3. Haastan sut ainakin kysymysten osalta :)
    http://anzujavessi.blogspot.fi/2013/01/haaste_27.html

    VastaaPoista