torstai 18. lokakuuta 2012

parantelua

Moikka lukijaisemme! Ei oikein kerkiä koneelle istahtamaan pitkän päivän jälkeen vaan yleensä ensiksi kutsuu ruokapöytä ja sen jälkeen sohva tai sauna. Rami on pysynyt onneksi nahoissaan eikä karsinalepo ole sekoittanut pienen hevosen päänuppia vaikka sunnuntaina potkittiin vähän väliä seiniä. Nyt ruuna on kiltisti sisällä, väillä vähän kyselee missä kaverit ja sitten taas jatkaa syömistö/lepäilyä. Onneksi on fiksu kaveri ja tottunut karsinassa seisomiseen!

Ramin jalka on katsottu päivittäin ja hoidettu. Ensiksi tilanne näytti hyvältä kunnes oliko se tiistaina alemmasta haavasta oli tullut harsoon hiukan märkää joten soitettiin heti klinikalle. Ramilla on nyt siitä lähtien ollut lisäksi betadine haude joka kuluttuu noita rullia ihan kiitettävästi ja joka päivä saadaan avata uusi paketti. Kerralla menee n. puolitoista rullaa harsoa paitsi yritämme käyttää vanhoja kuivia ja puhtaita harsoja ja puhtaat uudet sitten laitetaan kintereen kohdalle. Liimapinteleitä menee 2-3 päivässä. Tarkoitus olisi vielä kuvauttaa kinner myöhemmin piikityksen yhteydessä ja jos kahden viikon päästä hevonen ei liiku normaalisti lähdetään klinikalle jo aikasemmin.

Ramia on myös saatu kävelyttää 10-15 minuuttia päivässä ja ollaan käyty baanalla kävelemässä. Yllättävää kyllä hevonen on nykyään viimeisen päälle autokammoinen, pelkää jos tiellä menee auto ohitse. Ei auta kun lähteä totuttamaan kunhan saadaan jalka ensiksi kuntoon ja aluksi ihan maastakäsin. Kyllä siitä vielä maastoilu hevonen tulee. Töitä, töitä ja vielä vähän lisää töitä.

Mutta viikon piristi tämä autokuski! Kyseinen henkilö oli käynyt meillä oliko se tiistaina ja tullut kysymään miten hevonen voi että onhan se kunnossa? Oikeasti miettikää miten ihana ihminen onkaan kyseessä!

Eilen tuli tuhlailtua töiden jälkeen eli kävin ostamassa vihdoinkin uuden puhelimen. Entinen puhelin palveli 4 vuotta ja nyt viime aikoina se alkoi ilmoittelemaan jatkuvasti jostakin multimedia viesteistä jotka ovat virheellisiä vai mitähän hittoa ja marssittiin sitten veljen kanssa ostoksille. Mukaan lähti loppujen lopuksi samsungin kosketusnäyttö vajaa parisataa maksoi plus autolaturi.

Tänään oli tarkotus laittaa pari kuvaa jalasta, mutta en osaa vielä käyttää tuota puhelinta enkä saa kuvia tällä hetkellä ulos. Mutta katsellaan viikonlopun jälkeen mitä HIHS:istä lähtee mukaan ja palaillaa sen jälkeen asiaan.

3 kommenttia:

  1. Jotenki tuli herkkä fiilis tuosta autokuskista, jotenki aivan upea ihminen vaikken sen suurempia hänestä tiiä mutta ihana oikeesti.. Kerranki joku välittää! Varmasti lämmittää mieltä tollanen :)

    Toivottavasti sieltä kintereestä ei löydy mitään, peukut siis pystyy! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Ramille ja sulle! :)

    Toivotaan, että se jalka nyt parantuisi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Pinja niimpä! Kyllä itekin olin taas tippa linssissä. (:

    VastaaPoista