maanantai 22. lokakuuta 2012

HIHS shoppailuja

Jatketaan samaa linjaa niinkuin moni muukin bloggaaja eli HIHS fiilingeistä.
Tosiaan perjantaina kävimme laittamassa äidin kanssa Ramin koiven pakettiin ja jalka näyttää jo tosi hyvältä vaikka nyt tilalle on tullut aristelua. Lähdin siitä sitten hakemaan kaveriani Lahdesta juna-asemalta vaikka ensiksi tuli auton kanssa pieni ongelma ja jouduin lähtemään siskon ja hänen miehensä autolla. Käytiin nakkarilla hakemassa vähän syötävää ja suunnattiin kotiin suihkun kautta.

Lauantaina käytiin hoitamassa Ramia ja juttelin valmentajani kanssa pikaisesti. Käytiin taluttelemassa Ramia ja ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen meitä tuli tiellä auto vastaan. Auto mateli eteenpäin ja pidin Ramin ihan reunassa, silittelin ja painoin samalla kyynärpäätä lapaa vasten. Rami ohitti auton ihan nätisti vaikka olikin jännittyneen oloinen siinä vieressä. Myöhemmin pelästyi paria autoa jotka ajoivat tiellä aika reippaasti ja me olimme baanalla kävelemässä.

Sitten suunnattiin Helsinkiin kohti Hartwall areenaa. Päästiin hengissä ainakin perille ja se riitti loistavasti! Näin paljon tuttuja mm. heti melkein kun oltiin päästy sisään miespuolisen serkkuni jonka kanssa juttelin hetken, heti perään vanhan ratsastuksenopettajani, kollegoita sekä akupunktio hoitajamme.

Ensiksi kierrettiin näin yleisesti alue läpi ja kun 150 cm luokka alkoi jäätiin shoppailemaan ja silloin oli parhaiten tilaakin ostella. Löysin kaikkea kivaa ja sen huomasi lompakkokin kun se tyhjeni kovaa vauhtia. Lopuksi mentiin katsomaan ohjelmia ja kierrettiin kertaalleen koko paikka ympäri ja syöpöteltiin. Kotona oltiin joskus puoli kahden aikaan. Mukaan lähti riimu, kaksi huopaa, ratsiloimi, juoksutusliina, putsit, koulusuojat, kaksi kylttiä ja itselle alpakan villasta tehdyt ranteenlämmittimet. Alla kuvia lähes kaikesta paitsi riimusta jonka Rami sai käyttöön sekä putseista ja liinasta.

Sunnuntaina nukuttiin tooodella pitkään eikä ehditty tallille vaan heitin kaverin asemalle ja lähdin myöhemmin tallille joskus puoli seiskalta oltiin tallissa. Laitettiin Rami pikaisesti kuntoon ja nyt ruunalta oli lähtenyt ylemmästä reiästä rupi pois, mutta iho oli ihan ok näköinen huh. Lämpöä ei ole ollut onneksi kertaakaan koko aikana.

Tänään oli tarkoitus lähteä Hööksiin mutta siirrettiin yhteistuumin tallin pitäjän kanssa reissua kun olisihan se kiva lähteä sitten kun on vähän enemmän rahaa. Sopii! Kävin aamusta hoitamassa Ramia eli katsoin jalan ja ruuna pääsi tänään tunniksi tarhaan ja Rami oli onnessaan. Käveli korvat hörössä koko matkan ja tarhaan päästyään käveli suoraan heinäkasalle ja alkoi syömään. Siivosin karsinan, purutin ja laitoin heinät sekä pellavan likoamaan ja lakaisin tallin käytävän. Hain Ramin sisään, laitoin fullneck fleecen päälle ja katsoin että jalka on edelleen ok ja päästin syömään. Sitten suunta kotiin syömään sekä täyttämään Pontuksen messari ilmottautumiset kummallekin päivälle hui! Kun se asia oli kunnossa suuntasin Hyvinkäälle klinikalle hakemaan lisää kipulääkettä, sidetaitosrullia sekä liimasiteitä ja niistäkin tuli nätti 188,35 euron lasku ja pitäisi tuo Ramin ~480 euron laskukin maksaa. Onneksi vakuutus on keksitty!
Kävin myös edellisessä työpaikassani hakemassa Ramille piimaata sekä mukaan tarttui kiefferin 70 euron jalustimet koulupenkkiin.


kouluhuopa 50 €


koulusuojat vain 69 € ! 


25 € huopa, tämä olisi tarkoitus brodeerata


5 kommenttia:

  1. Koulusuojat! Sinä perhanan kelju eukko, miks mie en saa tollasia koskaan :( Ihme miljonääri! Sitte ku ne on Rampsun jalassa nii tahon kuvaa ;)! Ehottomasti jos ne näyttää hyvälle nii minäki tahon vielä enemmä ku aikasemmi! Nuo huovat kans, aaw!

    Btw, ihan hitsin kalliita nuo kipulääkkeet ja sidetarvikkeet :o Mutta mikäpä nykyää ei kallista olis? Pääasia et Rami tulee terveeks <3!

    VastaaPoista
  2. Haha mää oonki niin kelju et huh huh ;) Miljonäärinä leikkiminen loppu kyl nyt ku tili huutaa kohta tyhjyyttä :( pitää ootella seuraavaa palkkapäivää mihin on kevyesti tuommonen 3 viikkoa viel! Toivottavasti noi ois hyvät :D tänää tallin omistajalt kyselin et bongasko se noita nii se totes ei niitä ollu enää ees. En kyl ihmettele oli sen verran halvat.

    No äläpä että nuo ovat kyllä kalliita! Kaksi pientä kipulääkettä lähemmäs 80 euroa ja yksi iso ois sen 90 euroa vähän päälle :// no onneks noissakin on päiviä sitte että voi säilyttää huoletta.

    VastaaPoista
  3. Itse ainakin näin niitä siellä sunnuntai illalla, vielä läjäpäin, vaikka oli ne vähentynyt siitä mitä torstaina oli! Itse himoitsin niitä kanssa, mutta en ostanut, kun ei ole omaa hevostakaan :D

    VastaaPoista
  4. ääää! tahon tuollaisen vihriän kyltin! :D

    VastaaPoista
  5. Sanni oijoi oliko vielä? :D Kyllä se siinä lauantainakin hupeni se määrä siitä mitä olin eka nähny nii oli siitä "jokunen" pari kadonnu :D
    Hilla haha aika hieno kyltti ;)

    VastaaPoista