sunnuntai 28. lokakuuta 2012

lunta lunta !

Tosi aktiivista taas tämä kirjoittelu tiedetään.. :/ Mutta voisin yrittää parantaa ja kehitellä teille jonkun kivan isomman postauksen joku päivä kun blogilla on nyt 90 lukijaa kiitos siitä ! Aiheita?

Rami on päässyt nyt olemaan ulkona enemmän vaikka toinen haava ehti jo kertaalleen aueta joten vedin jalan pakettiin betadine hauteen kanssa ja parissa päivässä haava oli taas ok ja ruuna pääsi ulos. Ei ole riekkunut ja tulee portille vastaan kun tallin omistaja on mennyt hakemaan Ramia sisälle ja ruunakin on sen oloinen että voisin kyl lähteä sisälle. Fiksu kaveri (: Katsoo jos viikolla pääsisi olemaan jo koko päivän ulkona.

Ollaan käyty edelleen narussa kävelemässä ja huomenna olisi tarkoitus soittaa klinikalle piikitys aikaa seuraavan viikon maanantaille, koska silloin mulla on vapaata ja saataisiin piikityksen jälkeinen käyntijaksokin pidettyä samalla kerralla ja sen jälkeen voi alkaa varmaan vähitellen ratsastamaan, todella kevyesti. Toki kunto on tipahtanut ja lihaksia kadonnut tänä aikana, mutta sellaista se on. Rami on nauttina tästä lomasta kuitenkin ja pääkoppa on edelleen selvä.

Tällä hetkellä vietän illat yksin kotona kun vanhempani tekevät pitkää päivää ja äitikin tulee kotiin joskus 23.30-00.30 välillä. Suomennettuna yritän pitää taloa pystyssä epätoivoisesti :D ! Lämmitän, tiskaan, siivoan ja hoidan eläimiä. Mutta toisaalta ihan kivaahan se on. Eilen tein pihahommia kun oli tylsää tallilta tulon jälkeen ja mietin mitä voisin järjestellä jne.

Ja pari kuvaa vielä perään eivät tällä kertaa kuitenkaan Ramista vaan takapihasta perjantai aamulta kun maahan oli satanut lunta sekä Pontuksesta myöhäinen 2 v kuva.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti