lauantai 13. lokakuuta 2012

ilta klinikalla

Saatte aivan pikaisen postauksen nyt kun selviydyttiin klinikalta kotiin Pelkällä säikähdyksellä selvittiin tällä kertaa, onneksi! Saatte huomenna enemmän tekstiä ja kuvat, mutta teen pikaisen selvityksen tähän.

Rami otti tänään vähän yhteen auton kanssa maastossa. Autoilija hidasti ja meni tien sivuun ja kaikki oli siihen asti ok kunnes Rami pelästyi jotain, käänsi perseen autoa päin ja sitten rysähti. Niin hevonen kuin autokin otti osumaa, auto kuitenkin paljon enemmän. Soitin vanhemmilleni jotka tulivat paikalle ja isä alkoi sitten selvittelemään asiaa, äiti soitti klinikalle.

Koppi saapui ja hevonen sisälle ja käveli muutes aivan suoraan. Klinikalla suoraan toimenpidehuoneeseen ja meillä oli sama lääkäri joka ompeli Ramin kyljen kolme vuotta sitten ja hän muisti myös hevosen ja katsoi myös kyljen. Jalka tutkittiin ja käytiin vielä kuvauttamassa varmuuden vuoksi ja mitään ei ollut kintereestä rikki huh! Ramille määrättiin viikko karsinalepoa, jalka pitää olla paketissa ja kipulääkettä. Kahdeksan aikaan tultiin tallille, hevoselle kuiva loimi päälle ja karsinaan. Huomenna menen jo aamusta kun kuvaan tallin koulukisat ja tietty hoidan Ramin.

Mutta nyt syömään ja etsimään buranaa.

4 kommenttia:

  1. Hui kamala ! :o Ei kuulosta kivalta, oli itelläki viime viikonloppuna lähellä ettei jysäytetty päin autoa ft. hevonen ja kärri tai peruutettu syvään ojaan ft. hevonen ja kärri. Tässä tilanteessa tosin autoilijat törppöilivät :/

    Onneks ei käyny pahemmin, Rampsulle paranteluja <3

    VastaaPoista
  2. voi ei, koko ajan jotakin! mutta toipumisia Ramille.

    VastaaPoista
  3. Hui säikähdystä, onneks ei käynyt pahemmin.

    VastaaPoista
  4. Pinja hui :/ se on kyl paha jos autoilijat törppöilee niitäki näkyy paljo meillä päin et ei edes viittitä hidastaa vaikka ratsastajalla ois räpylä pystyssä tai sitte kohdalla aletaa kaasuttelemaa..
    Eve kiitos <3 kyllä tää taas tästä.
    Outi niimpä! Vähänki jos ois ollu autolla enemmän vauhtia nii ois varmaan Ramillaki ollu jalka entinen sen jälkee. :/

    VastaaPoista