maanantai 10. syyskuuta 2012

päivän aikataulu + selvitys

Ensiksikin ajattelin tänään tylsyydessäni tehdä myös tämmöisen aikataulu tsydeemin mitä muutamilla on ollut. Ajat ovat noin sinnepäin aikoja enkä jaksa niin tarkasti laitella ja tämä on tämmönen ns. normi päivän aikataulu vaikka tallilla tuleekin oltua normaalisti kauemmin.

8.20 kiskon itseni sängystä ylös, koomaan ekat 5-10 minuuttia kunnes alan laittamaan itseäni edes aavistuksen edustavan näköiseksi töihin. Pakkaan laukun, etsin lompakkoa ja kotiavaimia.
9.10 lähden töihin vaikka ensiksi joudun vähän aikaan tappeleman että saan auton käyntiin.
9.22 saavun työpaikalle, vaihdan työvaatteet päälle ja aloitan työt.
13.30 pidän ruokatauon, syön jotakin epämääräistä pihviä, sienikastiketta ja perunalohkoja, lueskelen lehteä ja hörpin vettä.
15.45 pidän kahvitauon eli juon yhden kupin teetä ja luen taas hetken lehteä
17.05 pääsen lähtemään töistä ja ajan taas sen reilu 10 minuuttia kotiin
17.15 kurvaan pihaan ja käytän Pontuksen heti pissalla. Pontus on sitä mieltä että autossani on joku ja haluaa varmistaa asian joten se päättää hypätä etupenkille kun avaan oven. Tämän jälkeen vaihdan tallivaatteet, avaan koneen ja luen kommentit läpi.
17.55 laitan kaverilleni viestin että lähden nyt kotoa ja koukkaan hänet matkan varrella kyytiin
18.10 kurvataan tallin pihaan. Rami on jo sisällä syömässä heiniä
18.50 lähden ratsastamaan ja käydään Ramin kanssa maastossa kävelemässä. Rami on sitä mieltä ettei voi mennä yksin maastoon, yrittää kääntyillä vähän väliä ja puolessa välissä matkaa on sitä mieltä että hui nyt ei varmaan mennä kun tuolla 2 km päässä näkyy traktori. Niimpä niin.
19.10 kun kyseessä oli lyhyt lenkki niin saavutaan pihaan 20 minuutin jälkeen. Rami hetkeksi karsinaan, siitä pesariin ja laitan Ramille kylmäysletkut koipiin. Sillä aikaa kun Ramilla on letkut koivissa teen kaikkea muuta.
20.10 lähdetään kotiin, tiputan kaverin matkalla ja jäädään hetkeksi juttelemaan vielä heidän pihalleen.
20.35 kotona ja heti Pontuksen kanssa iltakävelylle.
21.05 raahaudun yläkertaan koneelle datailemaan. 

Vielä pieni selvitys Masaan liittyen vaikka se on varmasti tyhmä veto tai sitten ei? Kuitenkin ensiksi pyydän anteeksi varsinkin entiseltä omistajalta jota kohtaan olen ollut epäreilu. Kuitenkin meidän välillä asiat on sovittu ja siitä olen helpottunut, koska ihminen itsessään on tärkeä mulle vaikka en aina olekaan sitä osoittanut. Mutta kenen muunkaan ihmisen kanssa olisi tullut keksittyä samoja asioita mitä keksittiin? Ja vannon etten olisi käynyt kenenkään muun kanssa yhdessä vaiheessa joka viikko kiinalaisessa syömässä joka kerta samat annokset.

Masasta vielä pieni sana. Vaikka en ehtinyt silleen tekemään ruunan kanssa ns. töitä (ratsastus puolella) mutta se oli muuten ihana hevonen käsiteltäessä. Aina innolla mukana kaikessa mitä tehtiin ja hyväksyi täysin vieraatkin asiat loppujen lopuksi hyvin vaikka ensin vähän kummasteltiin. Ne kerrat mitä istuin ruunan selässä niin tykkäsin kovasti. Masa oli yritteliäs ja herkkä ja niistä ominaisuuksista tykkään hevosessa. Toivottavasti uudet omistajat saavat nauttia kivasta hevosesta pitkään ja toivon että Masakin pysyy terveenä eikä tule mitään "takapakkeja" kun itsekin kokemuksesta tiedän että ne on kyllä aika perseestä suoraan sanottuna. Meillä oli vaan kesän aikana pirun huonoa tuuria.

Kiitos ja anteeksi

1 kommentti:

  1. http://www.akwarelan.blogspot.fi/2012/09/haaste_11.html

    -haaste =)

    VastaaPoista