sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Eilisen aikatau ja muuta

Juu pahoitteluni postailuja ei tule mitenkään ahkerasti kuten huomaatte. Ei vaan jaksa pitkän päivän jälkeen tulla enään koneelle kun ensiksi olen töissä ja siitä lähden suoraan tallille ja tallilta tulen suunnilleen 21-22 kotiin riippuen tilanteesta. Tallilta tulon jälkeen syön aina jonka jälkeen on paljon mukavampi heittäytyä sohvalle löhöämään (ja nukkumaan). Kuvaton postaus yllättävää pitää alkaa oikeasti räpsimään kuvia ja ratsastuskuvia olisi kiva saada pitkästä aikaa! Viimeistään 14 pv tulee uusia kuvia ja videota.

Eilinen oli paikasta-paikkaan päivä ja voisinhan nyt siitäkin kirjottaa.

08.00 laiskimus saa itsensä sohvalta ylös. En syö vaan laitan itseni kuntoon ja koomaan pitkin taloa ja rapsuttelen kissoja.
08.35 lähden kotoa, laitan soittimen päälle ja huristelen töihin 9 km. Matkalla poliisit pysäyttävät, puhalluttavat ja toivottavat hyvää päivänjatkoa ja toivottelen samaa.
08.50 saavun työpaikalle, juttelen hetken työkaverin kanssa pukkarissa ja naureskellaan jotakin. Käyn laittamassa hyllyjä kuntoon ja laitan saapuneet tavarat omille paikoilleen.
13.15 pääsen lähtemään kotiin ah! Päivä venähti hiukan, mutta eipä tuo haittaa.
13.30 kotona. Vaihdan vaatteita ja istuskelen hetken. päätetään käydä kylän tapahtumassa ihmettelemässä. Sieltä lähtee mukaan 2 kirjaa (euro/kpl). Käyn siwassa hakemassa evästä.
14.30 lähden ajamaan kohti navettaa. Olin lupautunut tutuille tekemään iltanavetan kun heillä oli tärkeä meno.
15.00 navetan pihassa. Luen jätetyt ohjeet ja aloitan työt. Pitkästä aikaa mukava olla eläinten parissa ja ehdin ihastella uusia vasikoita ym.
17.00 hommat on tehty. Siivoan vielä hevosen karsinan, laitan vedet ja heinät jonka jälkeen haen tamman sisälle ja vähän harjaan.
17.20 lähden tallia kohti. Pääsen kätevästi hiekkateitä pitkin tallille n. 15-20 minuutissa, ei paha?
17.40 tallilla. Haen ensiksi Ramin sisälle ja aloitamme kaverin kanssa iltatallin teon. Välissä laitan Ramin pesukarsinaan, letkut jalkoihin ja kylmään jalkoja 20 minuuttia vaikka toisessa takasessa ei ole enään turvotusta. Tässä välissä kerkeän viemään heinät Ramille tarhaan ja hakemaan hevosia sisälle.
19.00 päästään lähtemään tallilta, vien kaverini kotiin ja jatkan matkaa väsyneenä.
19.20 kotona! Lähdetään kuitenkin heti saunaan keskustaan kun meillä on suovesi sekoittunut kaivoveteen..
22.15 kotiin takaisin. Aletaan katsomaan kauhuleffaa joka oli kaiken lisäksi itkettävän surkea. Ekan leffan jälkeen aletaan katsomaan toista kauhuleffaa mutta nukahdan siinä 15-20 minuutin jälkeen.

Rami on liikkunut pääosin kävellen viikon ajan. Maanantaina kävin taluttelemassa 30 minuuttia, tiistaina vapaa kun teimme iltatallin. Keskiviikkona yritin juoksuttaa huonolla tuloksella, torstaina kävin selästä käsin kävelyttämässä ja perjantai oli vapaa. Käytiin tallikaverin kanssa Hyvinkäällä ja kotiin tullessa olin sen verran väsynyt etten edes jaksanut lähteä tallille. Katsottiin sitten kolme komediaa putkeen joista kaksi olivat jopa ihan loistavia ja yksi vähän silleen noo ihan ookoo.

Tänään oli tallin estekisat ja ne alkoivat 13.00, mutta tallille lähdin yhdentoista jälkeen jo hengaamaan. Lakaisin käytävää ja kun porukkaa alkoi virrata juttelin heidän kanssa, kävin jeesimässä radan rakentamisessa ja sen sellaista. Kuvia räpsin jonku yli 400 ja odotan että saisin ne koneelle. Kävin myös Ramilla kentällä pyörimässä vajaan puoli tuntia. Ramilla oli ollut yhtenä päivänä jalassa nestettä mikä ei yllättänyt kun on niin märkää niin Ramilla reagoivat jalat vahvasti. Vähän ravailtiin ympyröitä ja ihan vain taivuttelin ja kun olin tyytyväinen se oli siinä. Liikutuksen jälkeen sai letkut jalkoihin ja odoteltiin kengitysvuoroa. Samalla katsottiin myös hampaat eikä niissä ollut mitään hälyyttävää vaan iiihan vähäsen piikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti