sunnuntai 26. elokuuta 2012

pikku kuulumiset

Noin vihdoin ja viimein parin päivän tappelun kautta sain netin toimimaan vaikka se onkin väittänyt toimivansa koko ajan? Katin marjat sanon! Nyt se vihdoinkin toimii ja yritän nyt pikaisesti kirjoittaa kuulumiset.

Uuden duunin aloitin tosiaan tiistaina ja hyvin olen viihtynyt (: Työkaverit ovat tosi mukavia ja asiakaspalvelu itsessään on mukavaa puuhaa.
Ramia olen liikuttanut joka päivä paitsi tiistaina kun töissä iski hirveä päänsärky kun jännitys laukesi ja kotona otin teetä, heittäydyin sohvalle peiton alle ja katsoin sota elokuvaa.

Muuten Rami on voinut hyvin ja ruuna on ollut innoissaan kun on päässyt takaisin työhön. Jonkun verran ollaan käyty myös maastoilemassa ihan kevyesti vähän ravia ja pääosin käyntiä ja tottaka nautittu ihanista illoista! On toki ollut pientä tilannettakin, mutta niistä ollaan selvitty muutamalla loikalla ja puhisemisella.

Eilen ostin Ramille (taas) uuden kuolaimen mitä olen himoinnut jo suhteellisen pitkään eli suora kuolain nahkapäällysteellä ja nyt bongasin sen! Tämä on kylläkin ajokuolain, mutta ajaa asiansa ja eilen tuli testattaua sitä kentällä kun käveltiin puoli tuntia ja työskenneltiin käynnissä. Rami oli suusta tosi pehmeä vaikka aluksi vähän miettikin mitäs ihmettä tämmönen kapistus suussa?! Aamulla kävin siirtämässä Ramin omaan laidunlohkoon kun toinen laidunkavereista on mutustellut mamman pikkuruunaa sen verta että kyljissä oli "mukavia" viiltoja ja vähän ne tuppasivat vertakin vuotamaan ja olivat kipeitä.

Huomenna esittelen blogit kun voisin harkita alas menemistä tai eka pitäisi yrittää tilata HIHS liput mulle ja kaverille jos nyt vaan saan koneen yhteistyöhön kanssani ;) Keskiviikkona tulee toivon mukaan uutta matskua enemmän tai vähemmän, mutta sitten saattekin taas kunnon postauksen.

Mutta kiitos teille jotka jaksoitte linkitellä blogejanne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti