keskiviikko 29. elokuuta 2012

Blogien esittely

Pari päivää myöhässä tulee tämäkin teksti, mutta toissapäivänä tuli koomattua sen verran paljon etten jaksanut edes tulla koneelle vaan makasin sohvalla ja katsoin telkkaa. Koko päivä tuli oltua liikenteessä, töissä 9.00-17.00, sen jälkeen ostamaan uudet kumisaappaat (hirmu söpöt Ratian) ja siinä 18.00 tallille ja kotiin tulin yhdeksän pintaan. Eilinenkin venähti kun kävin ratsastamassa Ramilla tunnin verta ja kaikessa muussa hoitelussa menee aikaa ja kotona oli puoli kymmenen aikaan. Tänään on sitten ansaittu vapaapäivä.

Joka paikan höylät

Jo pelkkä nimi laittoi hymyilyttämään ja aloin mielenkiinnolla lukemaan tekstejä. Tekstit on kirjoitettu pilke silmäkulmassa maustettuna kivojen kuvien kera. On muutenkin mukava lueskella blogia missä on niin ravi- kuin ratsuharrasteluakin. Yleisestikin kiva blogi ja päätyy suosikkeihini.

Perfect Together

Vaikka onkin vähän ns. tuoreempi blogi, mutta ihastuin tähän sympaattiseen pariin. Jään mielenkiinnolla seuraamaan miten parin yhteistyö kehittyy. Lisäksi postauksissa esiintyy hyvälaatuisia kuvia ja jokunen videokin ja se on aina lisä plussaa.

Hevosenhoitajan elämää 

Hevostelua taas erilaisesta näkökulmasta: hevosenhoitajan. Neljä hoidokkia joiden kanssa kirjoittaja tekee paljon töitä ja yleisestikin pyörii tallilla. Kirjoittaja ja talli on myös itselleni tuttu kun kävin kys. tallilla noin kolmisen vuotta ja hoidin myös neljää hevosta (yksi tuntihevonen ja 3 yksityistä) ja kirjoittajan kanssa hoideltiin samaa hevosta joka oli silloin meidän suosikki.

Eevi & Kreg

Mitä tähän sanomaan kun tykkään vaan tästä blogista niin paljon? :D Testiä löytyy, on kuvia ja videoita kiitettävästi. Tässä oli kyllä sellainen blogi minkä lukijaksi ryhdyin heti kun olin lukenut noin puolet sen hetkisestä postauksesta.

Sitten muut blogit joiden lukijaksi ryhdyin.

Anzu & Vessi puskalämppäröintiä. Ihana pari ja on kiva seurata tämmöistä "rauhallisempaa" menoa. Ihana blogi myös tämäkin (:
Sallan elämää hevostelusta ja muusta elämästä kertova blogi jota raapustelee 15 vuotias tyttö.
Nelistelyä: Inka ja Jimppa lämppäri blogi jonka päätähtenä on komea lämppäriherra. Monipuolista harrastelua.
Hannan ponielämää 12 vuotiaan tytön blogi joka kertoo ratsastusharrastuksesta näin yleisesti. Tuttu kirjoittaja tämäkin ja on myös ratsastanut Ramilla opetuksessani.
Days Of My Life Harjussa opiskelemisesta ja oman vuokrahevosen kanssa touhuilusta ja kehittymisestä kertova blogi.
Ponimaista elämää taas kerrankin tuttu kirjoittaja :D Blogissa kerrotaan yleisesti harrastelusta kera kivojen kuvien.
Neiti X ja Mr. K lämppäritamma Xylenestä ja shettisruuna Kassusta kertova blogi.

Nyt pitäisi vielä siivoilla vähäsen ja sitten lähden jossakin välissä Kaktua vastaan (: Kirjoittelen illalla uuden postauksen kunhan kerkeän ;)

5 kommenttia:

  1. kiitti paljon ! mukavaa kuulla, että tykkäät (:

    VastaaPoista
  2. Hui, Kiitos kehuista ja kiva että blogi miellyttää! :)

    VastaaPoista
  3. Oho, nyt vasta huomasin et mäki oon päässyt tänne! Kiitos paljon tinttu (;

    VastaaPoista