maanantai 20. elokuuta 2012

leikkauksesta selvitty


Nyt on koira kursittu kasaan ja pikku potilas pötköttelee ulkona syreenin alla vetäen unta palloon. Pontuskin on viime leikkauksesta saanut lisäpainoa 2 kg eli nyt poitsu painaa tasan 25 kiloa ja on suht hyvän painoinen. Katsoo miten paljon painaa kun alkaa tulemaan tuota massaa jossaki vaiheessa. Eläinlääkärissä kun oltiin ja nostin poitsun pöydälle henkilö joka leikkasi Pontuksen kehui kuinka upea turkki sillä onkaan. Kieltämättä sillä on upea turkki ja rakenne muutenkin, mutta ei siitä sen enempää.

Ramilla menin eilen kevyesti sateessa kentällä. Ihan vain suoristelin ja tein ympyröitä ja menin suoralla ja Rami toimi oikein kivasti koko ratsastuksen. Kohta pitäisi lähteä tallille ja käydä aukealla maastoilemassa kun nuo hirvikärpäset ovat ilmestyneet enkä innostu niiden nyppimisestä omasta päästä tai hevosesta.

Huomenna aloitan myös uudessa työpaikassa, hirmu jännää! Tuttu paikka ja porukka mikä helpottaa todella paljon työn aloittamista. Perjantaina kävin sopimassa päivän, katsottiin minkä kokoiset työvaatteet tarvin ym. Uusi paikka on tuossa reilun 10 km päässä eli työmatkani lyheni noin 25 km ja saan vielä reilusti paremman palkan ja nyt pystyn alkaa maksamaan itse Ramin tallipaikan, kengitykset ja kaiken muun. Edellisen duunin aikana kun se ei ollut oikein mahdollista maksaa kun noin 3/4 palkasta meni pelkästään matkakuluihin. Mutta nyt tallin suuntaan! Ja iso kiitos kun olette ahkerasti linkitelleet blogejanne, jatkakaa samaan malliin!

3 kommenttia:

  1. Voi hitsi mikä tsägä teillä on ! :-/
    Mutta hirmusti paranemisia ja rapsuja Pontukselle, aika menee onneksi suht nopeasti ! :-)

    VastaaPoista
  2. Paranemisia Pontus pojalle!♥
    Ja ihana toi uusi grafiikka ;)

    VastaaPoista
  3. Heips, sait juuri haasteen! (: löydät sen täältä http://ponimaistaelamaa.blogspot.fi/2012/08/14-haastetta-pukkaa_23.html

    VastaaPoista