keskiviikko 15. elokuuta 2012

itkupotku postaus

Aivan minimaalinen sellainen. Niin että meillä on taas eläinlääkäri edessä; koiran kanssa. Eilen illalla oltiin ystävän kanssa lenkillä ja n. 700 metrin päästä kotoa Pontukselta meni oikean takajalan ristiside. Niin ja miten se meni? Koira vain peruutti kun kaverin koira kääntyi meitä päin ja pidin Pontusta pannasta kiinni (ohitse oli juuri mennyt traktori) ja kuitenkin peruutuksessa oli voimaa ja siinä se sitten oli. Kun jatkettiin matkaa koira kannatteli jalkaa ja hyppi kolmella jalalla. Laski maahan ja käytti aivan minimaalisesti ja kotona vielä hypähti ja jäi kannattelemaan jalkaa. Sisällä oltaessa liikkuu kolmijalkaisena :/ On hirmu kipeä ja on kyllä saanut kipulääkettä nyt ja saa olla ulkona lepäämässä ja nukkuukin paremmin. Yöllä ei edes nukkunut vaan piipitti hiljaa ja vaihtoi jatkuvasti paikkaa ja vasta aamulla alkoi nukkumaan.

Soitin kasvattajalle huonot uutiset ja ensimmäinen kommentti ei ole totta? No peruutin silmäajan ja soitin tänään sitten leikkausajan ja sainkin sen jo heti maanantaille 11.30 perinteisellä tyylillä. No pitkä hoitojakso edessä, mutta tämän jälkeen ei ainakaan leikatuista jaloista mene ristarit ja nyt Pontus saa kasvattaa massaa ja karvaa ensi kevääseen kun alkaa näyttelykausi.

Tänään saatte vihdoinkin varustepostausta tuossa myöhemmin vastapainoksi tälle postaukselle ja olenhan jo pitkään luvannut jatkaa varustepostailuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti