keskiviikko 15. elokuuta 2012

Varustepostaus - huovat osa I

Lupasin vielä tänään tämän varustepostauksen ja sainkin osan huovistani kuvattua, mutta toisella kämpillä on loput huovat joten saatte nähdä ne joskus.

Ensinnäkin tykkään ostella huopia ja se myös näkyy huopapinon koossa. Rakastan myös ostaa eri värisiä huopia vaikka en edes tarvitse, mutta nykyään kun on tarjolla niin paljon erivärisiä huopia niin aina silloin tällöin kaupasta tulee ostettua huopa jos toinenkin. Eri merkkisiä huopia löytyy laidasta laitaan ja nyt esitellään "muutama". Anteeksi en saa noita kuvia mitenkään fiksusti enkä jaksanut alkaa säätämään niitä tuon      enempää.


Ylempi valkoinen huopa on meillä estekisakäytössä pääosin. Ostin tämän kaverilta viime vuonna käytettynä ja on ollut meillä vähäisessä käytössä. Tummansininen estehuopa on vielä kokeilematta, bongasin sen kylän omasta hevostarvikeliikkeestä alennuksesta 15 euroa ja kyllä se mukaan lähti (:


Eurohunterin huovat. Tuo turkoosi oli vain niin herkullisen värinen ja se oli pakko otaa robin hoodista. Punainen on ostettu joskus pari vuotta sitten olisikohan kärkkäiseltä? 
Kaksi erisävyistä vaaleanpunaista. Tuo räikeämpi on ostettu horzesta ja en vaan voinut vastustaa tuota väriä! Tuo vaaleampi on sitten varmaan se 4 vuotta sitten ostettu huopa yhdestä edesmenneestä hevostarvikekaupasta jos en väärin muista. 



Kaksi kympin huopaa, ei paha? Harmaan olen ostanut Wahlstenilta joku vuosi tai kaksi sitten ja hyväksi todennut. Alapuoli taitaa kyllä olla pinkki nykyään kiitos super arnikan. Tuota vihreää huopaa himotsin varmaan puoli vuotta, mutta kun hintalapussa luki 40 euroa jätin ostamatta. Lopulta se tulikin ilmeisesti poistomyyntiin uusien värien tieltä ja kun hinta oli 10 euroa se lähti heti mukaan. Tykkään muutenkin vihreästä ja tuo huopa on ihanan paksu näin muutenkin.Aavistuksen ehkä lyhyt, mutta mitäs pienistä!

Yleishuovat päättää kaveriltani ostama eskadronin (viinin)punainen kouluhuopa. Vaikka se on vähän kulunut ja näin, mutta muuten oikein hyvä huopa.











Kaksi viininpunaista kouluhuopaa hmm no mutta kuitenkin. Ensimmäinen on myös kaveriltani ostama merkkiä en kyllä muista (enkä jaksa mennä tarkistamaan). Hyväkuntoinen huopa näin muuten. Toinen on sitten hööksistä ostettu ensimmäinen kouluhuopamme. Tykkään tuosta hevosesta alakulmassa, hirmu söpö (: On tullut käytettyä ihan jonkun verran. 

Tässä oli nyt ykkös osa ja vielä on tulossa joku kymmenisen (??) kunhan saan ne joskus raahattua tänne :D Kolme on tallilla ja kaksi autossa likaisena jaa olisikohan 5 vielä kotona. 

3 kommenttia:

  1. Ää ! Tahtoo tollasen tummansinisen huovan, aivan ihana ! :D
    Mun varmaa pitäis pikkuhiljaa lakata tää varusteiden kattelemine ku rahapussi on kiiltäny tyhjyyttää jo pari kk että... :D Mennään pikkuhiljaa jo miinuksen puolelle jos ei rauhotu tässä lähiaikoina varusteide suhtee !

    VastaaPoista
  2. Huhhuh, kuin monta huopaa! Ainakin tällaisen kahdella huovalla pärjäilevän mielestä :D Munkin tekisi mieli ostaa kappale tai kaksikin jokaista väriä, mutta ku ei oo varaa! Eipähän tarvis olla koko ajan pesemässä noita huopia, kun olisi mistä valita :D

    VastaaPoista
  3. Pinja se on kyl nams :D nojoo tuppaa kans oma pussi olemaan vähän miinuksen puolella :/ joku yleinen virus varmaa? :D

    Inka nojuu pari ehkä jopa liikaaki! Meil kyl saa kans olla jatkuvasti pesemässä noita huopia kun tuo karvakorva hikoaa niin paljo joka kerralla ja varsinki kesällä joutuu vaihtamaa 1-3 kertaa viikossa huovan.

    VastaaPoista