maanantai 16. heinäkuuta 2012

lepäilyä



Teidän lukijoiden piristykseksi löysin pokkarista yhden ratsastuskuvan kun menin ekaa kertaa Masalla. Jalka seikkailee taas jossakin, ryhti on jossakin mettässä ja näin. No mutta kuitenkin toivottavasti ette saa suuria traumoja tästä.

Ramille on varattu aika klinikalle ja heti kun on käyty klinikalla yritän saada mahdollisimman pian ajan kiropraktikolle niin saadaan selkäkin kuntoon. Nyt olen vain kylmännyt jalkoja + takapolvea ja Rami on saanut olla muuten levossa mikä on paras ratkaisu tässä tilanteessa. Mutta on se kyllä outoa kun ei ole ollut pitkään aikaan hevosen selässä! Enemmänkin hirveää kun jos on pitkään ratsastamatta niin kyllähän se ratsastuskunto ja tatsi katoaa hetkellisesti. No ehdin tuossa jo kysyä tallimme omistajalta mahdollisesti jotakin hevosta vuokralle kerran pari viikossa jos Rami jää pitkäksikin aikaa levolle.

Masan koipi ei ole yhtään parempi vaan on samassa kunnossa. Olen sitäkin kylmännyt/huuhdellut, putsannut betadinella ja yrittänyt saada sitä koipea paremmaksi tuloksetta. Nyt en sitten tiedä missä kunnossa se on kun ei kerennyt käymään tallilla viikonloppuna kun olin töissä. Nyt pitäisi sitten lähteä puolikuntoisena tallille ja pidän leiriläisille ajelun ystäväni suomenhevosella ja katsotaan miten käy vaikka hevonen itsessään on mukava ja helppo ajaa. Tiedä sitä mitä kaveri keksii kun onkin vieras kuski ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti