sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

hevoseton on huoleton..

Blogille on tiedossa vielä tätäkin hilhaisempaa eloa kun laitoin Ramin levolle takajalan takia. Oikea takapolvi reagoi vahvasti liikutukseen eli liikutuksen jälkeen aristaa sitä todella paljon kun painaa polvesta. Juttelen kengittäjän kanssa asiasta ja no uskon että meille on tulossa klinikkareissu ja mennään kuvaamaan jalka. Toki meillä on omat epäilykset asiasta tai ainakin ollaan mietitty kaikki mahdolliset ongelman aiheuttajat.. No mutta kirjoitan sitten kun on jotain tietoa :/ harmittaa toki vietävästi, mutta hoidetaan taas ruuna kuntoon ja sen jälkeen jatketaan elämää.

Perjantaina Rami oli perähevosena kun katsottiin sen takajalan liikettä kovassa ravissa ja hiljaisessa ravissa. Oikealla ottaa lyhyempää askelta paitsi silloin kun menee oikein kovaa niin askel on normaali, mutta kun siitä hidastaa niin alkaa askel lyhenemään aavistuksen. Tarkoitus oli saada myös selkään kunnon liikettä ilman ratsastajaa ja Rami nautti kyllä kun sai juosta hyvällä alustalla.

Eilen ystäväni kokeili Ramia selästä ja taivutteli ja sanoi oman sanansa liikkeestä eli oikea puoli on se ongelma. Itse kipusin kokemattoman 7 vuotiaan lämppärin selkään jonka säkä on huikeat 175 cm arviolta ja vasta kuukauden verran on käyty selässä. Oli oikein kiva tapaus, tykkäsin kovasti tästäkin hevosesta.

Mutta katsellaan tuossa myöhemmin ja yritän keksiä jotain vaikka näitä varustepostauksia kun nyt nuo huovatkin alkavat olemaan puhtaampia.

2 kommenttia:

  1. Voi Ramia :/ Parantumisia pojalle ! Toivottavasti ei oo mitään vakavaa että pääsisitte vaan suurella säikähyksellä ja pienellä levolla :)

    VastaaPoista
  2. Pinja toivotaan! Ite vaan epäilen suurempaa ongelmaa kun tossa on niin monta "oiretta" loppujen lopuks. Nyt vaan peukut pystyyn

    VastaaPoista