keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

elävien kirjoissa

sittenkin! Lauantaina oli suurimmat tuskat kun kaikki mitä tein sattui niin vietävästi yllättävää kyllä. Tallilla kävin aamusta ja suuntasin nokan Suur-Hollolaan pitkästä aikaa kuvaamaan. Sää ei ihan suosinut mutta sain taas ihan mukavan määrän kuvia mitkä pitäisi jaksaa käydä läpi ja julkaista. Naah sitten kun kerkeää. Tuli samalla shoppailtua eli 10 euron kouluhuopa, kaksi ötökkähuppua, linimenttiä sekä Masalle riimu.

Sunnuntaina oli jo parempi olo ja pystyin jopa liikkumaan kohtuullisesti vaikka en hyvin. Polvi sanoo au vähän väliä kylläkin ja oikeaa kättä en pystynyt nostamaan kunnolla. Ei siinä aamusta käymään tallilla viemässä Ramille huppu ja voi kun ruuna oli niin ihana <3 Linkkasin laitumelle alle puoleen väliin ja taputin sitten reittä ja kutsuin Ramia niin tämä pieni ihanuus ravaa luokse halimaan. Rapsuttelin tovin kun toinen oli níin hellyyden kipeä ja kun olin lähdössä Rami seurasi kuin hai laivaa portille asti. Päivä meni Lahdessa kuvatessa ja kuviakin kertyi yli 2000 näin kevyesti.

Rami on muuten liikkunut juoksuttamalla ja ajamalla ja huomenna kaverini tulee ratsastamaan ruunalla kun en pysty laittamaan edes legginssejä jalkaan kun polvessa oleva rupi alkaa heti hankaamaan. Ehkä jollakin löysillä shortseilla pystyisikin menemään nipin napin. Pitäisi yhtä lämppäriäkin kokeilla tuossa joku päivä kunhan vain pystyn.

Masaa ei ole päässt liikuttamaan sen jalan takia joka on no välillä parempi ja sitten menee pahemmaksi. Huomenna näkee missä kunnossa koipi on.
Kuvia saatte edelleen odottaa kun odotan itse tuota toista nettitikkua pöytäkoneeseen ja yritän alkaa räpsimään uusia kuvia sen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Olis kiva jos tekisit varustepostauksen loimista ym. :)

    VastaaPoista
  2. anonyymi se onnistuu ja pitäisi jatkaa näitä varustepostauksia muutenki (:

    VastaaPoista