lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tuomareiden kauhu



Noniin kirjoitan aivan pikaisesti päivän puuhasta eli olimme jälleen koulukisoissa. Olimme tänään siis Hämeenkoskella ja vaikka ei tullut hyväksyttyä tulosta päivä oli oikein mukava.

Rami oli jo aamusta vähän hermostuneen oloinen ja kisapaikalla sama meno jatkui. Verkassa jännitti kaikkea mahdollista ja oli vähän sellanen ns. suuttuneen oloinen eilisestä komennuksesta estevalmennuksessa.
Kuitenkin verkassa en tehnyt muuta kuin vähän ravailin ja yritin saada taipumaan ja asettumaan pääosin epäonnistuneella tuloksella.

Itse rata oli omasta mielestäni täysin pohjanoteeraus! Rami ei kuunnellut yhtään, asettui miten sattui ja meni lapa edellä joka suuntaan ja oli edelleen jännittynyt. Puoliympyrät olivat epätasaiset eli toinen oli iso ja toinen pieni, keskiravi oli olematon! Mitä ihmettä tämä herra ei liikkunut mihinkään suuntaan siinä vaiheessa. 3-5 askeleen käyntiosuus kohtuullinen ja sitten ah niin ihana laukka vasemmalle joka on meidän vaikeampi suunta. Aivan järkyttävää kaahotusta, kaatumista ja vaikka ja mitä. Lisäksi multa tipahti jalustin enkä olisi pysynyt selässä ellen olisi hidastanut Ramia ja yksi kohta jäi suorittamatta eli lävistäjä laukassa joka mentiin ravissa. Oikea laukka no ei sekään mennyt erityisen hyvin, kaahotusta ja kaatumista sekin. Loppuradassa tuli taas sellanen hyvä fiilis kuitenkin tai enemmänkin huvitti päivän suoritus vaikka se ei todellakaan ollut kaunis.

Kopin luona Rami oli jotenkin hermostunut, peruutteli ja yritti keulia ja kun hoitajani sitten talutteli sitä oli sekin aika hermostunutta meininkiä. Kopissa seisoi sitten nätisti kun hain paperit ja sanoinkin siinä matkalla etten antaisi enempää kuin 30 % päivän menosta. Mutta yllätys olikin 44,583 % yhteensä kahdelta tuomarilta siis. Sain jopa paremmat pisteet tältä tiukemmalta tuomarilta joka oli kommentoinut "muuten komea hevonen, tarvitsee treeniä". Tästä on siis suunta vain ylöspäin eikö näin?

Ja eilen tosiaan oltiin Veeran estevalmennuksessa ja hypättiin erikoisesteitä ja Rami sanoi että en varmaa hyppää, mee ite! En tippunut vaikka kieltoja tuli varmaan 20? Ei auta kun treenata lisää :D

Kuvista iso kiitos Annikalle (:





7 kommenttia:

  1. Rami on upee noissa kuvissa ! Emmä nii noista rosenteista sun muista välitä mut nuo kuvat ;) ! Uppee mies siula kyllä on !

    VastaaPoista
  2. Pinja voi kiitos :D ei ne prossat nii tärkeit oo ;) kunhan on ite ees päivän suorituksee tyytyväinen. Vaikka tänää meni miten meni ainaki on taas kokeiltu :D

    VastaaPoista
  3. Jotenkin lohdullista lukea täältä, että joku muukin kamppailee läpipääsemisen kanssa noissa koulukisoissa :D Mutta hienoa jos olit itse tyytyväinen ja kyllä me vielä näytetään, molemmat! :D

    VastaaPoista
  4. Ainakin kuvissa teillä näyttää meno olevan nättiä :) Vaikka vähän kaahottaiski, ni jos edes pyrkii pyöreyteen se on hyvä juttu...meillä on kaahotusta siinä perinteisessä "ravurin muodossa"...

    VastaaPoista
  5. kyllä se siitä, verkassahan se jo tarjos mun mielest muutaman ihan hyvän pätkän! tilaa tosin oli aika rajallisesti mutta joo (:

    VastaaPoista
  6. ei kyllä näytä yhtään lämppäriltä noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  7. Kaktu haha kiitti :D kyllä me viel todellaki näytetää kummatki ;) treeniä treeniä :D

    Minna kiitos (: kuvissa näyttää hyvältä mutta oman ahterin alle ei tuntunut :D lisäks säädän ite aivan liikaa selässä et huh.

    Castanja heh :D kyllähän se osa väläyttää mut ei vaan ollu meidän päivä mitenkää. Valkun valvovan silmän alle korjaamaan kans niitä omia virheitä. Hevonen on hyvä ja ihana kun se yrittää!

    anonyymi kiitos ! :)

    VastaaPoista