perjantai 4. toukokuuta 2012

ratsastuskuvia ja video!

Sain tänään eräältä kaverilta kuvia parin viikon takaisesta ratsastelusta ah ihanaa! Tuon ekan kuvan könötys/tuoli istunta/muu epämääräinen on järkyttävää mutta hei kattokaa vaikka sitte pelkästää hevosta jookosta? Kuvista iso kiitos Sinille!

Kävin eilen ratsastamassa tunnin verta ennen töihin lähtöä ja no. Rami oli alkuun kiva, mutta kuumui todella nopeasti ja pariin otteeseen lähti kaahaamaan ravissa kun pidätin ja jouduin todella karusti pysäyttämään hevosen pariin otteeseen. Muutaman kerran jouduin kääntämään aitaa vasten kun meno muuttui holtittomaksi. Ramikin stressaantui ja alkoi kuopimaan maata. Lopussa tehtiin paljon väistöjä ja lopulta Rami rentoutui jonka jälkeen lopetin ratsastuksen ja kehuin sitä.

Tänään menin suoraan töistä tallille enkä jaksanut edes vaihtaa työhousuja pois joten menin ilman satulaa kentällä käyntiä. Tallin omistaja oli samaan aikaan reenaamassa ja meni toisessa päädyssä ja minä toisessa kun hänen ratsunsa pelkäsi toista päätyä. Rami säpsähti pari kertaa ja meinasin jopa tänään tippua ekassa "sivuloikassa". Tehtiin ihan pelkästään ympyröitä, väistöjä ja peruutuksia sekä harjoiteltiin koulurataa. Niin ja tosiaan ilmottauduin tänään tallin omiin kisoihin ja noin tunti sitten "ostin" tuon seurakilpailulisenssin.
Mutta nyt sitten kuvat ja videot. Kaksi viimeistä klippiä on Ramin lievästä kuumumisesta ja tuo oli tosiaan pientä siihen minkälainen se oli. Ja tuo on aika tuollaista päivittäistä peruskuumumista heti ekojen laukkojen jälkeen.

                                      





2 kommenttia:

  1. Ihana Rami <3 ! :) Muuten, millanen ravi RAmilla on istuu harj.ravissa ? Sillä vaikuttais mun silmää oleva melkei samantapane ravi ku Niksulla jossa opettelin istumaa 3½ vuotta ja nyt suurinpiirtei osaan istuu siinä ilma et pompin ku perunasäkki :D Harjotus tekee mestarin vissiin...

    Mitkä nuo viimesen kuvan suitset on ? :) Ootko sie ostanu nuo iha jostai vai koonnu ite ? Aaw, ihana tuo otsapanta <3

    VastaaPoista
  2. Pinja kiitos (: en osaa vielläkään istua tuossa harjotusravissa neljän vuoden jälkeen :D! välillä on tuskasta yrittää istua ja välillä se on niin ihanan helppoa ihan päivästä riippuen. Pitäs vaan istua, istua ja viel vähän lisää istua siel et jäis omaan lihasmuistiin.

    Nuo suitset on ostettu hööksiltä ja otsapannan vaihdoin ku se tuntu liian kapeelta noin "massiiviseen" turparemmiin :D

    http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=300676&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

    VastaaPoista