keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää ♥

Blogin päätähti Rami täytti tänään hurjat 11 vuotta! Apua kun aika on mennyt niin nopeasti, vielä hetki sitten se oli reilu 5 vuotias. Kävin vain nopeasti tallilla katsomassa Ramin kun piti ennättää navettaan. Sain tänään viestin eräältä sukulaiselta joka kysyi pääsenkö lomittamaan kun hän on pahasti kipeä ja menee lääkäriin ja saa varmasti saikkua. Lähdin sitten navettaan n. 3 tunnin varoitusajalla ja olen lauantaihin asti.
Tänään kuvailin myös hiukan tallilla kun on tuo kuvausinto ollut pahasti kadoksissa. Jos ottaisi itseä niskasta kiinni ja alkaisi raahaamaan kameraa mukaan 3-5 kertaa viikossa? Ratsastuskuvia ei tule edelleenkään usein kun olen usein yksin tallilla.


hei oikeesti? muulin sukulainen
tallikisu
Kävin myös eilen Ramin selässä illemmalla. Ensin pesin vähän harjoja jonka jälkeen Rami kuntoon ja selkään. Menin koulupenkillä ja ajattelin aluksi mennä kevyesti, mutta loppujen lopuksi menimme normi reenin eli ei kovin raskasta mutta ei mikään sellanen liian leppoisakaan. Rami oli aluksi aika hankala ja tein jonkun verran käynti-ravi siirtymiä kunnes muutimme ne peruutus-ravi siirtymisiksi. Pari loistavaa peruutustakin tuli ja hyviä ravipätkiä. Laukattiin myös jonkun verran ja olen oikein tyytyväinen oikeaan laukkaan. Rami pysyi rentona ihan mukavasti, takajalat eivät jääneet viiden kilometrin päähän ja vauhti no Ramille oikein sopiva kun tällä hetkellä siltä ei voi vaatia mitään kummempaa laukassa. Pystyttiin tekemään jopa ympyrä aina joka noston jälkeen, edistystä! Otettiin myös pari peruutus-laukka nostoa jotka sujuivat mukavasti. Sama tehtiin vasemmalle ja vasemmassakin kierroksessa alkaa laukka pysymään paremmin yllä.

Pontuksesta vielä sen verran eli siltä löytyi aina-niin-ällöttävä punkki takajalasta. Joko eilen tai toissailtana tullut ja saatiin se pois. Nyt puremakohta on turvoksissa ja aristaa vähän sitä mutta kävelee ja hölkkää normaalisti. Välillä ei varaa painoa jalalle, mutta paljon paremi kuin eilen. Laitoin kasvattajalle viestiä asiasta ja soitan huomenna sitten hänelle ja kerron tilanteen minkälainen koira on huomenna.

4 kommenttia:

  1. Onnea Ramille <3 ! En oo aikasemmi tajunnukkaa et sehä on samanikänen ku Niksuki :p !

    Miunki pitäis varmaa pestä harjoja, ällöttää kun ne haisee ihan kusen ja paskan sekotukselta ja kun syvempää kaivaa ni se on sellasta kusipaskaliisterii suorastaa ku Niksulla on ärsyttävä tapa mennä makaamaa sekä tarhassa että tallissa sinne likasimpaa kohtaa ja sitä ku sit harjaa nii... :D Tulos on tämä !

    VastaaPoista
  2. Pinja voi ei :D meiän vaaleenpunaset harjat näytti harmailta nii oli pakko pesasta :D oon aivan älyttömän laiska pesemää harjoja, varusteita kyllä puunaan vaikka kuinka paljo.

    VastaaPoista
  3. Onnea Ramille! En oo tajunnukkaan, että se on jo 11 :D

    VastaaPoista