keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ostoksia ja valmistautumista

Kirjoittelempa taas pikaisesti parista päivästä mitä on tullut tehtyä. Lisäksi jännitän tässä huomisia koulukisoja kun starttaamme kummankin ekan helpon C:n enkä todellakaan odota mitään huipputulosta; 30 % taitaa olla realistisin.

Eilen eksyimme yllättäen Ramin kanssa tunnille kun kerran oli tilaa ja menimme ihan paria kohtaa kouluradasta. Rami on nykyään ravissa todella hyvän tuntuinen; rento ja tahdikas. Laukkaakin pystyimme eilen menemään jonkun verran eli ihan ensimmäisessä nostossa oikealle taisimme laukata ainakin kaksi kierrosta keskiympyrällä mikä on meille "ennätys" tällä hetkellä. Suurimmat ongelmat ovat ehdottomasti lävistäjällä laukkaaminen ja se kaarre! Tasapaino ei vain ole tarpeeksi hyvä ja on ehkä hiukan epävarma lävistäjällä kun aita lähestyy kovaa vauhtia. Ja eilen vielä se kuumeni kun lävistäjän lähellä oli okseri. Vasemmalle meni ihan kohtuullisesti ja sitten kun vaan uskallas ottaa paremmin kiinni rikossa niin saan nopeasti uuden noston ja laukan jälkeen ravissa Rami on todella kiva vasemmassa kierroksessa! Kyllä siitä hyvä kouluponi tulee.

Tänään kävin mukavan seuralaisen kanssa ostoksilla Hööksissä ja vahingossa eksymisen kautta myös päädyimme käymään horse&rider liikkeessä. Hööksiin mentäessä onnistuin ajamaan parista kohdasta ohi, mutta perille löydettiin! Löysin kahden housut, yksiväriset kokopaikkaset harmaat ja tummansiniset, kisapaita, kahdet ruutusukat, paketti saapassukki, bling bling otsapanta, harjakassi kisoihin, korvahuppu, oliivin värinen kouluhuopa ja mitähän muuta? Toisesta liikkestä mukaan lähti hanskat, poistamyynnissä oleva 20 euron musta ohut toppaliivi sekä pari pussia nameja.

Kävin myös Ramilla ratsastamassa n. 45 minuuttia ilman satulaa. Rami oli jännittynyt kun oli aikamoinen tuuli, mutta rentoutui lopulta ja pystyin ravailemaan ihan mukavasti. Nyt lopultakin kun olen oppinut istumaan jipii! Ratsastuksen jälkeen putsasin suitset, vaihdoin uuden otsapannan estesuitsiin, puunasin kengät ja laittelin tavarat huomiseksi. Kävin hakemassa trailerinkin kun lupasin kyydittää kaverin ponin kisoihin.

Lisäksi jännitän jotenkin noita huomisia kisoja! Opettajallemme puhuin muutenkin et vähän jänskättää mennä seurakisoihinkin, mutta otetaan tämä ihan koulutus mielessä. Rami voi olla todella jännittynyt eikä radasta tule yhtään mitään tai sitten se voi yllättää ja olla suht kiva. Ajatellaan kuitenkin realistisesti eli jos saadaan 30% niin olen tyytyväinen kun tiedän meidän ongelmat. JOS toimii edes ravatessa superkivasti niin se on hyvä juttu. Mutta siitä sitten huomenna lisää. Nyt yritän vielä päntätä tuota C:tä vielä kun ei meinaa millään muistaa miten se meneekään ja katson tuon raviohjelman vielä läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti