torstai 17. toukokuuta 2012

Kouluskapat: eka heC

Pahoitteluni näistä kisoista ei näköjään tule kuvia, koska olin unohtanut laittaa järkkäriin muistikortin eikä äitikään huomannut, että näytössä lukee ettei ole muistikorttia, räpsi kuvia ja kun aloin katsomaan kuvia niin eipäs ollut mitään. Mutta radat on videoitu ja videon voitte saada huomenna jos hyvin käy! Yritän saada kyllä jonkun pienen pätkän esille. Edelleenkin yritän käyttää epätoivoisest tätä miniläppäriä huonolla tuloksella eikä tällä saa ladattua nettiin yhtään mitään.

Mutta tosiaan tänään aloitimme kisakauden tallin omilla koulukisoilla ja luokkina raviohjelma ja helppo C:2. En toki panikoinut tuota toista luokkaa?
Verkassa Rami oli kivan tuntuinen ja oli kivasti kuulolla ja heti tuli itselle sellainen hyvä fiilis et kyllä tämä tästä. Enemmänkin panikoin uusia housuja kun ne sanoivat riks raks vähän väliä vaikka eilen pidin niitä jalassa ja menin kyykkyyn, venyttelin ym. Juu eivät ne onneksi sanoneet räks! Sehän olisi vielä puuttunut...

Aloitimme luokan ekana ja alussa Rami tuntui vähän jopa juoksevan turhan kovaa kunnes muuttui paremmaksi. Tällä kertaa ei tullut ihme ja kumma rikkoja edes kulmissa vaikka en tehnyt yhtä hyviä kulmia kun viimeksi. Lopputervehdykseen tullessa oma mieli oli korkealla. Saimme mukavat 62,5 % ja 100 pistettä 160:stä. Jäimme pisteen jaetusta toisesta sijasta! Paperissa on pääosin kutosia, neljä seiskaa ja yksi vitonen joka tuli alkutervehdyksestä kun poni kiemurteli madon tavoin.

No sitten toinen luokka eli C. Verkassa Rami oli kiva ennen pientä välikohtausta kun Rami pelästyi hevosta joka laukkasi kohti ja panikoitu siitä, osui kouluaitaan ja pelkäsi sen jälkeen kaikkia hevosia ja poneja ja varsinkin jos ne laukkasivat kohti! Lähdin sitten verkasta pois rauhoittamaan Ramia ja kyllä se edelleen pelkäsi muita vaikka ne olivat siinä vaihessa n. 3 metrin päässä. Siinä sitten päätin jo että jos Rami ei tästä rentoudu niin turha lähteä radallekaan. Mutta sain siinä sitten ottaa nostot vasemmalle ja Ramikin rentoutui joten lähdin radalle sillä ajatuksella; menee miten menee, mutta ompahan yritetty. Kyllähän Rami edelleen vähän kyttäili muita siltä varalta etteivät hyökkää pienen hevosen kimppuun.

Alussa tuntui ettei tästä tule mitään; Rami ei mennyt lähellekään muita hevosia vaan aidan ja hevosen väliin jäi joku puoli metriä ja sitten tuntui että apua hevonen hyytyy! Täyskaarrot venyivät turhan suuriksi ja teiden seuraaminen onnetonta. Vasemmassa laukassa jatkuvia rikkoja ja varsinkin lävistäjä on vaikea Ramille. Oikeassa kierroksessa sentään laukkasi koko ympyrän, mutta rikkoi myös pariin otteeseen. Radan jälkeen olin oikeasti onnellinen kun selvittiin hengissä. Kävelimme baanan ympäri, pesin Ramin ja menin katsomaan viimeiset suoritukset C:stä ja hain samalla paperit ja iloiseksi yllätykseksi helppo C paperissa luki alhaalla 52,272 % Tyytyväinenkö?! No kyllä!! Rami oli super kuitenkin (: Alla pätkä raviohjelman lopusta.

Omaan istuntaan en ole niin tyytyväinen varsinkaan käsien asentoon. Kyynärkulma katoaa jonnekin ja muutenkin tuntuu että nuo tassut lepattavat miten sattuu.

6 kommenttia:

  1. Noihan oli hyvät prosentit ja videollaki meno näyttää hyvältä :)! Jee te !

    VastaaPoista
  2. Pinja kiitos! Järkytyt kyl ku saan nuo molemmat radat :D Varsinkin C:n kohdalla tulee se suurin järkytys.

    VastaaPoista
  3. Onnea! Hienosti näytti tuo teidän ohjelma videollakin menevän :)

    VastaaPoista
  4. Vau, en olisi videon perusteella ikinä ajatellyt lämpöiseksi. Tätä en sano millään pahalla lämpöisiä kohtaan, itsellänikin on ollut lämppäri. :) Eli hienoa! Keep on good work!

    VastaaPoista
  5. Tiutsu kiitos (:! Kommenttisi lämmitti pienen ihmisen mieltä :D

    VastaaPoista