tiistai 15. toukokuuta 2012

Lapsi sairastaa


Ääh heti alkuunsa valitus kun tällä miniläppärillä on äärettömän vaikeaa yrittää naputella tekstiä.

Eilen poitsu oli leikkauksessa joka meni hyvin. Leikkaus kesti puolitoista tuntia ja ehdimme äidin kanssa käydä ostamassa ruokaa Vihdin keskustasta, kävelimme hautausmaalla ja sitten hakemaan koiraa. Pontus nostettiin heti takakonttiin ja heti se myös pissasi ja toista nolotti hiukan vaikka se oli aivan tokkurassa. Onneksi oltiin laitettu sellasia alustoja mitkä imevät sen märän eikä koko auto kastunut. Pontus itki lähes koko matkan joten äiti istui takapenkillä ja rapsutteli Pontusta.

Nyt olemme toisella talollamme koska täällä ei ole häiriötekijöitä ja 10 rappusta vähemmän eli Pontus pääsee helposti ulos. Kovin on omatoiminen; ei saa kanniskella eikä auttaa vaan koira itse menee rappuset alas, mutta ylöspäin joutuu avittamaan vähän. Pääosin on makoillut ulkona flexin kanssa niin mikäs siinä. Jatkuvasti vahditaan kun on tuo side jalassa ettei revi sitä kun tötsä ahdistaa sitä liikaa.

Yön nukuin lattialla Pontuksen sairaskulmauksen vieressä ja koira oli todella levoton. Jatkuvaa itkemistä ja liikahtelua ja välillä nousi ylös vikisemään kunnes lopulta rauhottui kun äiti avasi ikkunan. Poitsu on kyllä ihanan reipas ja varmasti tulee paranemaan hyvin. Kunhan tuo toinen ristari kestäisi eikä katkeaisi ainakaan ihan heti tai ei koskaan! No siltä tuskin vältytään kun toinen jalka on niin kovassa rasituksessa tällä hetkellä.

Ramin kanssa en ehtinyt eilen tekemään mitään vaan kävin viemässä ruokasäkin ja rapsuttelin. Tänään pitäisi ratsastaa, huomenna käydä hööksissä etsimässä housuja ja kisapaita, torstaina tallin koulukisat, perjantaina ehkä valmennus uudella valmentajalla, lauantaina estekisat ja sunnuntaina koulukisat. Neljä todella rankkaa päivää tiedossa Ramille :/ No tänään käyn varmaan vähän hyppäämässä pieniä esteitä tai sitten tuuppailen tai keksin jotain kivaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti