lauantai 12. toukokuuta 2012

Match Show:n valloitusta


Jaksan vihdoinkin kirjoittaa! Olin aivan poikki ja nukuin sohvalla tyytyväisenä ja muutenkin nyt kun on tullut pari yötä vähän valvottua Pontuksen takia niin se kostautuu. Pontuskin on ollut reipas poika ja käyttäytyy suhteellisen normaalisti. Käytiin tuossa puoli tuntia sitten kävelemässä ja poitsu olisi halunnut leikkiä toisen koiran kanssa.

Lähdin tallille joskus puoli kahdeksan aikaan ja vajaa tuntihan siinä vierähti kun laittelin heinät koppiin, harjasin Ramista purut pois vaikka sillä oli vohveliloimi yön päällä, mutta häntä oli taas aivan täynnä puruja. Rami oli silleen mukavan rauhallinen vaikka alkoi jännittämään kuljetussuojia laittaessa. Koppiin meni helposti puolessa minuutissa  ja alkoi heti mutustamaan heiniä. En laittanut edes korvia kiinni kun en löytänyt korvatolloja mistään. Olin kuitenkin hyvissä ajoin paikalla ja ehdin hillumaan jonkun puoli tuntia muuten vain minkä jälkeen otin Ramin ulos kopista ja aloin taluttelemaan. Tässä vaiheessa Ramikin alkoi olemaan hiukan hermostunut ja maneesissa hermostui entistä enemmän. Milloin kuului taputusta ulkoa tai sitten oli jotain muuta pelottavaa.

Olimme arvostelussa yksin, koska parimme lähti pois. Ehdimme vaihtaa pari sanaa ja he sanoivat että heidän hevonen on nyt niin hermostunut että lähtevät mieluummin kotiin ettei käy mitään. Ihan ymmärrettävää.
Ensiksi kävelin puolikkaan kolmiosta jonka jälkeen esitin Ramin tuomarille. Rami skarppasi paremmin buffettia päin joten pyöräytin sen kertaalleen ympäri. Mutta miten meidän kohdalle sattuikin tämmönen ei ehkä niin kiva juttu, mutta ei mikään vakavakaan. Eli kun tänään oli todella tuulista siihen kentälle osui ilmeisesti tuulenpuuska joka lennätti ruusukkeita, BIS 1:sen tulevan kukkapuskan (oli sellaisessa kääreessä) ja en tiedä lensikö jotain muutakin kentälle! Ramihan otti vähän takapakkia. Tottakai se pelästyi, mutta kuitenkin sen jälkeen käyttäytyi suhteellisen nätisti.

Tuomari taisi kuitenkin tykätä Ramista ja saimme I palkinnon! Sanoi sitten minulle että ryhdikäs, komea ja näyttävä hevonen, mutta takapää on ongelma. Hän tarkoittaa siis sitä kun Ramilla kiertää takajalka(jalat??) sisään. Arvostelun voitte lukea alempaa kuvista.

Kiersimme sitten lopussa vielä koko sinivalkoisten porukalla kenttää ja sinne jäi kolme todella upeaa hevosta sitten. Me pääsimme kotiin! Tallissa annoin Ramin olla hetken karsinassa syömässä, laittelin tavaroita pois ja vein Raminkin lopulta ulos loimen kanssa.

Sitten vielä äidin ottamia kuvia. Aika söpön värinen takki mulla? Ei pitänyt laittaa sitä päälle, mutta oli niin kylmä ettei olisi muuten pärjännyt. Rami oli kuitenkin hieno!







1 kommentti: