sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Panikointia valmennuksesta

Tällä bloggaajalla on järkyttävät paineet huomisesta valmennuksesta enkä tiedä miksi! Ehkä yksi syy on siinä, että ollaan hypätty Ramin kanssa viimeksi varmaan syys-lokakuussa? Puomejakaan ei olla vielä otettu esille joten no katsotaan miten huomenna sitten käy. Valmennus pidetään ilmeisestikin maneesissa ellei sitten kentällä, aivan vieraassa paikassa ja sitä en sitten tiedä miten Rami reagoi. On se kuitenkin jo vuodessa rauhoittunut ihan älyttömästi eikä enään niin paljon ota ressiä uusista paikoista tai kuljetuksista. Huomisesta ei tule mitään matskua ikävä kyllä kun epäilen ettei tallilla ole silloin ketään tuttua naamaa jota voisi vonkua kuvaajaksi :( ehkä ensi kerralla sitten. Voin kehittää pientä videopostausta huomisesta kuitenkin jos jaksan.

Tänään keikuin tunnilla suokkipojan kanssa ja tunti meni ihan mukavasti paitsi etten osaa oikeasti ratsastaa :D Ruuna oli oikein kivan tuntuinen ja laukka sujui ihan mukavasti. On kyllä kiva istua pitkästä aikaa suomipojan selässä! Molemmille tuli myös mukavasti hiki pintaan enkä kyllä valita. Edellee on mukava ratsastaa välillä muillakin hevosilla kun pelkästään Ramilla.

Menin vielä Ramilla maastossa tallin omistajan seurana ja käveltiin tunnin verta ja mentiin mäkilenkki kolme kertaa. Oli oikein kiva ilma niin mikäs siinä hevosen selässä istuessa? Hyvin tarkeni topilla ja hupparilla. Olen myös oikein tyytyväinen tuohon geeliin minkä ostin hetki sitten. Huovat pysyvät sentään paikallaan eivätkä valu satulan alle mikä alkoi jo tympäisemään kun siinä 5-10 minuutin ratsastuksen jälkeen huovan reuna oli satulan alla vaikka yritti miten saada sen huovan laitettua hyvin ym.

salakuva murhhh. c. Kiia K.

1 kommentti: