maanantai 26. maaliskuuta 2012

terveisiä Laphista!

Ajattelin näpytellä pikakuulumiset ennen rinteeseen menoa. Eli matkaan lähdettii perjantaina 22.30 ja ensimmäinen pysäkki oli yhden aikaan ja seuraavaa en muistakaan. Aamupala syötiin jossakin pikkupaikassa ja matka jatkui kohti Yllästä. Käytiin kaupassa ja majoitukseen päästiin kello 13 jälkeen eli bussissa vietettiin vajaa 15 tuntia jos lyhyellä matikalla laskin oikein. Hyvin nukuin koko matkan musiikkia kuunnellen ja hetkittäin luin kirjaa.
Kämppä on varsin hieno; vuoden vanha ja on kyllä aivan loistava vaikka pieni, mutta mitäs se haittaa? Lauantaina käytiin pubissa ottamassa yhdet ja sitten laiskottelemaan.

Eilen käytiin urheilemassa jopa minä. Ensiksi hiihdettiin 3 km ja käveltiin yhteensä 6 km kaupalle ja takaisin. Loppupäivä laiskoteltiin kämpillä ja mietittiin vähän kaikkea.

Tämän viikon ohjelma näyttää tältä mitä ollaan suunniteltu. Nyt voisi laittaa taas koneen kiinni ja etsiä varusteet ja sitten laskettelemaan. Katsokaan kuinka monta kertaa kaadun tai katkonko käden.

Ma: rinteeseen
Ti: hiihtämään
Ke: rinteeseen
To: moottorikelkkaileman!
Pe: ratsastamaan
La: Kotiin lähtö

6 kommenttia:

  1. Mä meen lauantaina Ylläkselle :DD
    Minne meet ratsastaa siel?? =))

    VastaaPoista
  2. Eikä, oot koko viikon täällä!! Samaa meinasin kysellä kun anonyymi, että minnekkäs ratsastamaan?:)
    Anteeksi pilkun viilaus, mutta ei täälläkään h:ta joka paikhan tungeta "laphista" ;)

    VastaaPoista
  3. tuohon koninjänkän kotieläinpihalle :D jos raapustin sen oikeen.
    Petra näin on :D pilkkuu saa viilata ;) on ite vaa tottunu tuohon ku pitkään pyöriny et nämä vanhemmat ihmiset mitä tunnen työntävät sen h:n ihan kaikkeen mukaan :D

    VastaaPoista
  4. Maken omistaja on pitämässä siellä tunteja ja vetämässä maastoja:) Juuri siellä aloinki Makea hoitamaan -06 vuonna.

    VastaaPoista