tiistai 27. maaliskuuta 2012

kaasu pohjaan ja menoks!

Uskokaa tai älkää selvisin rinteestä hengissä :D Lähdettiin heti ekana ylös ja laskettiin 3 km pituinen rinne sitten toisena kun ihmeteltiin elämää. Hassua kyllä jouduin vaihtamaan monot siskon miehen kanssa. Omat isot ja taas siskon miehellä vähän pienet ja kun vaihdettiin elämä helpottui. Sää oli ihan ookoo mitä nyt alkoi sitten lunta tulemaan ja rinteet muuttuivat raskaiksi. Kuitenkin oltiin joku 4 tuntia ainakin ja hauskaa oli! Toissavuonna viimeksi ollut suksilla samaisessa paikassa.

Illalla lähdettiin vielä tuohon viereiseen pubiin viettämään iltaa matkaporukan kanssa. Ilta oli oikein hauska kivassa porukassa, naurettiin paljon ja kuunneltiin karaokea. Oudointa oli se, että päädyin tanssimaan hitaita! EN todellakaan ole mikään tanssija vaikka tanhua harrastin n. 8 vuotta suunnillee mutta  siitä on aikaa 10 vuotta. Koulussa toki pakolliset tanssit jotka olivat niin epämääräisiä ;) Tanssiin pääduin matkan järjestäjän kanssa, vanhempi mies joka on tosi mukava. Opetti askeleet ja kolme kappaletta tanssittiin ja yksi mentiin humpan askelilla, tuli aika luonnostaan loppujen lopuksi. Ei auttanut vastaväitteet etten osaa kun kaapattiin pöydästä tanssimaan. Eka yritys oli kun tulin takaisin pöytään ja tanssittajani sitten nousi ja kaappasikin syliin nyt tanssitaan tyylillä. Onneks kappale loppui heti :D Noo en kadu että lähdin tanssimaan ja oli kiva tajuta miten askeleet menee.

Tänään mentiinkin sitten kelkkailemaan! Sää oli huono hiihtoon joten käveltiin 4 km vuokraamolle ja vuokrattiin kaksi kelkkaa; yhden istuttava ja kahden istuttava ja siskon kanssa ajettiin kahden istuttavalla. EI siinä mitään en ollut edes koskaan istunut kelkan kyydissä saatika ajanut! Sisko ajoi ensin ja sitten vaihdettiin ja oli kivaa! Heti kun tajusi miten ajaa missäkin kohtaa niin uskalsi kaasuakin painaa ja ylämäet selvittiin hengissä myös. Reilu 2 tuntia ja 30 km aika sopiva pituus ja mie olin ihan into pinkeenä jeejee siistii :D Pienen lapsen ilot? Käytiin kaupassa ja sitten mökille hengailemaan. Siitä lähtien vaan oltu sitten ottamassa rennosti.

Raminkin kuulumisia sain tänään tietää tallikaverin kautta. Oli heittänyt aitaukseen katajaa ja hänen sanojensa mukaan "Rami oli syönyt tunteella katajaa" :D. Oli myös halunnut samaan aikaan portista ulos kun tarhakaveri ja kun ystäväni sanoi että hei sulla on lomaa "huokasi ja käänsi perseen!" <3 Ei kuitenkaan osoita murjotuksen oireita ja kyllähän se tietää etten tule viikkoon. Sen verran hemmottelin perjantaina toista hassua ja selittelin et nyt en tuu vähään aikaan olepa nätisti. Sunnuntaina voi vähän aikaa mököttää korkeintaan, mutta suunnitelmissa lähteä taluttelemaan ja viettämään aikaa yhdessä.
Myönnän on hirveä ikävä meidän kaikkia eläimiä ;) Outoa kun koira ei tuhise sängyn vieressä tai tule häntä heiluen ovelle vastaan. Kyllä tässä pärjään ehkäpä nämä loput päivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti