torstai 22. maaliskuuta 2012

Päivä 9 - lempimerkkini

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa

Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen

Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Kello on 23.36 kun alan tätä kirjoittamaan jippii. Muuten tullut tänään otettua rennosti kun tulin töistä yhden aikaan niin viitsinyt lähteä parin tunnin päästä ajamaan takaisin tallille niin olin sitten kotosalla. On pakkailtu ja mietitty mitä tavaraa ottaisi mukaan sekä leikitty Pontuksen kanssa ja näin. Huomenna sitten lähtö puoli kymmenen tai kymmenen aikaan ja ollaan sitten perillä lauantaina joskus iltapäivällä varmaan. Saa istua monta tuntia bussissa, mutta onneksi ipodi on keksitty vaikka harmi en saanut siihen laitettua elokuvia :/ Musiikkia meni vajaa 4 tuhatta kappaletta ja tilaa jäi joku 124 Gt vielä murh. Pitää varata luettavaa mukaan ja jotain mutusteltavaa toki :D Taas kuvaton postaus yritän mennä tästä piakkoin nukkumaan tai sitten luen hetken jotain kirjaa.

Mutta nyt otetaan tämän päivän aihe eli lempimerkkini. Oikeastaan mulla ei ole mitään erityistä lempimerkkiä, tykkään kaikesta. Kuitenkin haluan rahoilleni vastinetta enkä tuhlaile (enään) niin paljoa varusteisiin. Omissa varusteissa riittää se, että viihdyn niissä hyvin ja hinta toki on myös se yksi ratkaiseva asia. Tosiaan omistan vähän kaiken merkkisiä varusteita enkä osaa sanoa suosikkia. Jos olisi rahaa niin omistaisin varmasti jotain tyylii KL:n vaatteita tai sitten jonkun muun vähän paremman. Tyydyn näihin ja ehkä joskus uskaltaa panostaa sitten omiin kamppeisiin. Löytyy Horzen housuja ja takkeja, Mountain horsen takkia ja kenkiä sekä vähän muutakin.

Hevosen varusteissa tykkään tällä hetkellä Hansbosta sekä Eskadronista ja ne ovat suosikkejani. Horzen loimet eivät istu Ramille edestä ei sitten ollenkaan, huovat ovat laatuun nähden kalliita ja muutenkin no en tykkää. Omistan paljon Horzen tavaraa ja lopulta päätin etten tuhlaa niihin yhtään enempää kun saan samalla hinnalla parempia varusteita tai sitten jos laitan kympin lisää niin saan jo hyvänlaatuisia tavaroita. Hansbosta on vähän kokemusta, mutta kokemukset sitäkin parempia. Ramilla on kaksi hansbon loimea (sisä- ja ulkotoppa), rintaremmi-martingaali, sekä yksi huopa joka on yllättänyt hintaan nähden laadullaan. Lika ei pinty yhden käyttökerran jälkeen vaan huopa pysyy hyvässä kunnossa pesusta pesuun.
Eskadron on toinen mistä olen tykännyt. Ramin eka loimi, huopa ja suojat ovat eskadronin ja ovat edelleen neljän vuoden jälkeen hyvässä kunnossa enkä voi valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti