keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Päivä 8 - saavutuksia

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa

Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen

Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Saavutukset niin. Jotkut mittaavat saavutukset ruusukekokoelman mukaan ja toiset taas sen mitä on saanut aikaan oman hevosen kanssa.

Suurin saavutus on ehdottomasti kaikki mitä Ramin kanssa on tullut koettua! Kaltoin kohdellusta ihmisiä vihaavasta ruunasta on tullut halihevonen joka hörisee tarhalle mennessä ja tekee kaikkensa omistajan eteen. Hevosesta joka osasi liikkua eteenpäin käyntiä ja ravia on kehkeytynyt mukava harrastehevonen jonka kanssa voi maastoilla, vääntää koulua ja hypätä niin kentällä kuin maastossakin. Puskatasoisesta suunnilleen helppo C tasoiseksi hevoseksi ja tikun ylitys tasosta kotona menty 70-80 cm ratoja. Ollaan selvitty kahdesta isosta operaatiosta monien lukuisten kyynelten jälkeen, saatu hevonen kuntoutettua ja saatu normaali käyttöön takaisin. Lisäksi ollaan selvitty myös pienistä ongelmista eikä varmasti luovuteta.

Jos kilpailupuolta miettii suurimmat saavutukset ovat ensimmäinen puhdas rata kesällä. Harjoituskilpailuissa vieraassa paikassa, maneesissa ja korkeus 50 cm. Ensimmäinen koulustartti kummallekin, raviohjelma ja hienot 61,25 % ja olin enemmän kuin tyytyväinen!

Pienestä pelokkaasta, vihaisesta rääpäleestä on kehittynyt luottavainen, upea ihmisrakas hevonen joka pysyy minulla loppuun asti. Suurin saavutus koskaan.

1 kommentti:

  1. Voi, että miten se on muuttunut näiden vuosien aikana! Tsemppiä jatkoon :))

    VastaaPoista