tiistai 20. maaliskuuta 2012

Päivä 7 - unelmahevoseni

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa

Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen

Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Unelmahevoseni seisoo jo tallissa ;) Täydellisempää kaveria saa hakea ♥

Unelmahevoseni olisi 170-> cm korkea, massiivinen, ylväs puokki ruuna. Iältään joku 7-10 vuotias, väritykseltään upea musta ja jokaisessa jalassa olisi korkeat sukat. Pää olisi hiukan kyömy, leveä otsa ja päätä koristaisi läsi sekä hiukan isot korvat (rakkaus isoja korvia kohtaan :D). Rakenteeltaan sopusuhtainen ja syvärunkoinen (ei liian), jaloissa hyvä vahva luusto, jalat olisivat kuivat, lihaksikas takapää sekä leveä rintakehä. Hiukan pyöreä ettei selkäranka tunnu jos menisi ilman satulaa ja säkää saisi löytyä ettei kuitenkaan mikään iso ja luiseva vaan sellanen sopiva.

Luonteeltaan hevonen olisi kiltti jättiläinen kuitenkin oman tahdon omistava, mutta muuten halipulainen kaveri joka rakastaisi halailua ja muuta söpöilyä. Ihmistä kunnioittava ja ehdottomasti rehellinen ja tallissa hyväkäytöksinen. Lastaukset, kengitykset ja raspaukset onnistuisivat ilman turhia taisteluita.

Maastovarma jonka kanssa sujuisi myös niin koulu kuin esteetkin Tasoltaan helppo A- vaativa B, re 90-120 cm. Olisi herkkä avuille ja olisi kevyt ratsastaa ja toimisi istunnalla hyvin.
Osaisi vaatia ratsastajalta oikein ratsastusta ja reagoisi vääriin asioihin heti. Isoliikkeinen niin että ratsastajan lihakset huutaisivat hoosiannaa joka ratsastuksen jälkeen. Letkeä ja eteenpäin pyrkivä, mieluummin vähän joutuisi hidastelemaan hevosta ratsastuksen aikana kuin jatkuvasti ratsastamaan eteenpäin.
Hypätessä rehellinen joka hyppää ratsastajalle jokaisen hypyn, ei kyttäilisi, mutta reagoisi kuskin turhaan säätämiseen selässä. Saisi myös hiukan kuumua esteillä kuitenkin olisi hallittavissa vaikka perus nivelellä.
Maastossa tietty liikennevarma joka ei lähtisi viemään (ainakaan pahasti) jonka kanssa voisi hyppäillä myös maastoesteitä mielenvirkistykseksi. Pystyisi ratsastamaan porukassa ja välillä ottamaan kisapätkää muiden kanssa.

Mutta Ramia ei kuitenkaan mikään voita ;) ainahan saa unelmoida.

Sitten muihin aiheisiin. Eilen käytiin Ramin kanssa tunnin käyntimaasto kaverin kanssa. Ramilta on lähdössä vasen etukenkä ja nyt sitten odotellaan kengittäjää ellen löydä nauloja niin saisin iskettyä kengän edes kiinni ettei se sitten katoaisi. Kaksi naulaa on katkennu ulkopuolelta ja kenkä lonksuu nyt vähän ikävästi. Huomenna voisi yrittää kuitenkin kentällä työskennellä käynnissä aivan perus juttuja hioa. Katsoo nyt miten sen kengän laita on, jos se on irronnut niin sitten Rami saa vain olla ja tehdään jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti